İnternet altyapısı için nereye başvurulmalı?

MuharremRia

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba. Evime altyapılı bir internet bağlatmak istiyorum fakat binamda altyapı yok. Bunun için nereye başvurmam gerekiyor veya ne yapmam gerekiyor binama altyapı getirilmesi için? Bunun bir masrafı olur mu, olursa ne kadar olur? Binamın hemen ilerisinde Türk telekoma ait bir kutu bulunuyor. Sanırsam oradan internet çekilecek tam bilmiyorum. Bunun için kazı falan mı yapılması gerekiyor? Ve ne kadar sürede tamamlanır?

Öncelikle herkese merhaba. Evime altyapılı bir internet bağlatmak istiyorum fakat binamda altyapı yok. Bunun için nereye başvurmam gerekiyor veya ne yapmam gerekiyor binama altyapı getirilmesi için? Bunun bir masrafı olur mu, olursa ne kadar olur? Binamın hemen ilerisinde Türk telekoma ait bir kutu bulunuyor. Sanırsam oradan internet çekilecek tam bilmiyorum. Bunun için kazı falan mı yapılması gerekiyor? Ve ne kadar sürede tamamlanır?
sanırım internetle ilgili müşteri hizmetlerini arıyorsun ve istediğini söylüyorsun onlarda sıraya ekliyorlar diye biliyorum.

Türk Telekom'da tanıdığın yoksa bayağı uzun sürer gelmesi. Müdürü samimi arkadaşım olmasına rağmen 1 ayda getirttim sen gerisini düşün.

Nereye başvuracağını bilmiyorsan ilçendeki Türk Telekom müdürlüğüne başvuracaksın telefondan olmuyor.

Bugün Türk Telekom yeni yapılan bir binaya ankastre yapıyordu. Adamlar yeni binaya 30 yıllık direğin 30 yıllık ankastresinden havadan kablo çekerken hiç mi garipsemez? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı