İnternet Cafe üyeliği nasıl işliyor?

Sarac_66

Hectopat
Daha fazla  
Aslında çok saçma soru ama internet Cafe üyeliği alacağım, aylık 20 TL nasıl işliyor? Avantajlı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paketi bilmeden cevap vermek zor. Paket bilgilerini istediğiniz yerden gidip öğrenmeniz lazım.

Ben bildiğim kadarıyla anlatayım, gittiğin yerin sistemini fazla bilmiyorum fln. benim gittiğim kafede ilk kaydolduğun zaman 20 tl'ye üyeliğini açtırırsın ve minimum yükletme kotası fln olurdu (saati 15 olunca saldım) sen üye olmayan insanların ödediği saatlik ücretin 2-3 lira azını ödersin fln öyle bir sistemdir. 15 ise 12-13 ödersin fln gibi düşün. bildiğim kadarıyla yukarıda dediğim gibi üyelik ücreti aylık değil diye biliyorum.

Burada ki üyeliği olan yerde sıra beklemeden oturabilme ve diğerlerine kıyasla saatlik 1₺ daha ucuza oturuyorlar. VIP masalarda dahil.

Çok fazla internete gidenler için güzel avantajları var.

Ben bildiğim kadarıyla anlatayım, gittiğin yerin sistemini fazla bilmiyorum falan. Benim gittiğim kafede ilk kaydolduğun zaman 20 TL'ye üyeliğini açtırırsın ve minimum yükletme kotası falan olurdu (saati 15 olunca saldım) sen üye olmayan insanların ödediği saatlik ücretin 2-3 lira azını ödersin falan öyle bir sistemdir. 15 ise 12-13 ödersin falan gibi düşün. Bildiğim kadarıyla yukarıda dediğim gibi üyelik ücreti aylık değil diye biliyorum.

Hani bir nevi indirim yapıp, müşteriyi tutma gibi.

Fakat sistemi hakkında fazla bilgin yoksa normal üye olarak devam etmen daha sağlıklı olabilir. (fazla avantajı yoksa ve dediğin gibi aylık bir miktar ödüyorsan gereksiz gibi duruyor.)

Burada ki üyeliği olan yerde sıra beklemeden oturabilme ve diğerlerine kıyasla saatlik 1₺ daha ucuza oturuyorlar. VIP masalarda dahil.

Çok fazla internete gidenler için güzel avantajları var.
Benim gittiğim kafede üyelere özel masalar fln oluyor, fakat ne kadar üyelere özel bilmiyorum ve zaten üyelik açmak aşırı basit bir kere 20 tl üzeri yükletme yaptırdığın zaman isteğine bağlı olaraktan üye oluyorsun fln. (fiyatlara zam gelince min miktarada zam gelmiştir büyük ihtimal.)

En son 25-30₺ fiyatı vardı. geçen sene gitmiştim. Şimdi 40-50₺ rahat var.
Fakat sistemi hakkında fazla bilgin yoksa normal üye olarak devam etmen daha sağlıklı olabilir. (fazla avantajı yoksa ve dediğin gibi aylık bir miktar ödüyorsan gereksiz gibi duruyor.)

Benim gittiğim kafede üyelere özel masalar fln oluyor, fakat ne kadar üyelere özel bilmiyorum ve zaten üyelik açmak aşırı basit bir kere 20 tl üzeri yükletme yaptırdığın zaman isteğine bağlı olaraktan üye oluyorsun fln. (fiyatlara zam gelince min miktarada zam gelmiştir büyük ihtimal.)

Ve benim yaşadığım yer melez bir semt, ondan dolayı gelen otobüse binip çarşıya gidiyorum ve çarşıdaki üyelik sisteminden yola çıkarak yardımcı olmaya çalışıyorum. her yerde bir şeyler eklenme çabası vardır diye düşünüyorum üyeliklere.

En son 25-30₺ fiyatı vardı. geçen sene gitmiştim. Şimdi 40-50₺ rahat var.
en son gittiğimde 5-6 tl idi saatliği ve tadilat olacak fln deniliyordu, geçen sefer gittim tadilat olmuş ve üzerine %125-150 fln zam gelmiş noluyor *** oldum bir an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı