İnternet hızı için kampanya düzenlemek

Ek01000

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2019
Mesajlar
4.100
Makaleler
4
Çözümler
14
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar biliyorsunuz Türkiye'de internet hızları tamamıyla bir facia. Dowload'ları geçtim upload olarak berbat durumdayız. Bu durumun çözülmesi için Technopat olarak bir kampanya gibi bir şey başlatsak sizce başarılı olabilir miyiz? Biliyorsunuz AKK'nin kalkmasının en büyük nedenlerinden biride Change.org'da yapılan bir takım imza toplanma çalışmalarıydı. Sizce böyle bir şey yapılabilir mi? En azından kullanılan hızın çeyreği kadar bir upload verilse, 25/6.25, 50/12.5, 100/25 gibi bir hızlar gayet kabul edilebilir olurdu. Ne düşünüyorsunuz?
@Recep Baltaş @SideWinder @Ali Güngör
 
Son düzenleme:
Change.org üzerinden denenebilir, ancak ünlü birisinin başlatması daha iyi olur bu sayede istenilen imzayı çok rahat atabiliriz. Ayrıca yeni gelecek kural ile memnun olmadığınız ISS'lerden çıkar iseniz ve böyle kampanyayı görürlerse direkt olarak değiştireceklerdir hatta altyapıları geliştireceklerdir. Bana kalırsa 100/25 bile az, zira en azından yarısı kadar Upload almamız lazım ki verdiğimiz paranın hakkını alalım.
Örnek: Mesut Çevik.
 
Ciddi bir boykot olmadıkça düzenleme gelmez düşüncesindeyim. Bizim ülkemizde ise boykot kültürü yok. O yüzden bir sonuç alınacağını düşünmüyorum.
 
Tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi. Fiyatlar ucuz, internet hızlı mı olsun diyorsunuz? İşe yarayacağını sanmıyorum.

Niye olmasın dostum? Fiberin normal internetten çok daha ucuz ve erişebilir olduğunu biliyorsunuzdur. Bu durumun fiberle bile alakası yok. ISS'lerden çıkan hiçbir şey olmayacak, sadece verdikleri download hızlarının en az yarısı kadar bizlere upload verseler paramızı hakkımız ile alacağız. Şu anki internet fiyatları bile aşırı pahalıyken bence verdiğimiz paranın hakkını aramak gayette hakkımız. Susarak hiçbir şeyi değiştiremeyiz.
 
Bu upload hızlarını bizlere verenlerin ta ben neyse :D.
Ayrıca yeni gelecek kural ile memnun olmadığınız ISS'lerden çıkar iseniz ve böyle kampanyayı görürlerse direkt olarak değiştireceklerdir hatta altyapıları geliştireceklerdir.

Şurayı açıklayarak anlatabilir misin rica etsem?
 

Geri
Yukarı