İnternet hızını arttırmak için Ethernet yerine ne kullanmalı?

7VXC Abuser

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ethernet bağlayabilmem şu anlık hiç mümkün değil çünkü modem başka odada. Ethernet olmayınca da internet sıkıntısı çekiyorum ara ara. Onun yerine internet hızını arttıracak alternatif ürünler varsa kullandığınız söyleyebilir misiniz? Ya da Ethernet'i başka bir yolla bağlayabilecek? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar saçma sorular geliyor şu foruma inanamıyorum gerçekten.
Ya kablo kullanacaksın, ya da Wi-Fi. Başka yolu yok.
Sinyali güçlendirmek için Wi-Fi sinyal arttırıcı cihazlar var onları kullan.

Ne kadar saçma sorular geliyor şu foruma inanamıyorum gerçekten.
Ya kablo kullanacaksın, ya da Wi-Fi. Başka yolu yok.
Sinyali güçlendirmek için Wi-Fi sinyal arttırıcı cihazlar var onları kullan.

Bazı aletler gördüm onunla ilişkili olabilir diye düşündüm bu kadar takmana gerek yok bence.

Merhaba. Ethernet bağlayabilmem şu anlık hiç mümkün değil çünkü modem başka odada. Ethernet olmayınca da internet sıkıntısı çekiyorum ara ara. onun yerine internet hızını arttıracak alternatif ürünler varsa kullandığınız söyleyebilir misiniz? Ya da Ethernet'i başka bir yolla bağlayabilecek? şimdiden teşekkürler.

Hocam sen bakma bu insanlara. Bilende bilmeyende yazıyor. Ev içi elektrik hattı üzerinden interneti ileten aletler var. Yani birini modemin yanına takıyorsun kısa bir Ethernet kablosunu buna takıyorsun. Diğer aleti diğer odadaki elektrik prizine takıp ona kısa bir elektrik kablosu takıp cihazına takıyorsun. Aynı hat üzerinden olması gerekiyor. Bu şekilde çözebilirsin sorununu.

Hocam sen bakma bu insanlara. Bilende bilmeyende yazıyor. Ev içi elektrik hattı üzerinden interneti ileten aletler var. Yani birini modemin yanına takıyorsun kısa bir Ethernet kablosunu buna takıyorsun. Diğer aleti diğer odadaki elektrik prizine takıp ona kısa bir elektrik kablosu takıp cihazına takıyorsun. Aynı hat üzerinden olması gerekiyor. Bu şekilde çözebilirsin sorununu.

Aradigim cevap tam da buydu teşekkür ederim desteginiz için 🙂

Wi-Fi veya Ethernet kablosuyla hız bakımından gözle görülür bir fark oluşmaz. Sadece internet daha stabil olabilir.

Yapmayın etmeyin böyle şeyler. İnsanları bilip bilmeden yanlış yönlendiriyorsunuz... Bir beton duvar ile bir tahta kapı arasında Wi-Fi ile hız testi yapın bakalım ne oluyor. Beton Wi-Fi hızından çok etkilenmezken ahşap hızı kesiyor. Yapmayın böyle araştırmadan...

Yapmayın etmeyin böyle şeyler. İnsanları bilip bilmeden yanlış yönlendiriyorsunuz... Bir beton duvar ile bir tahta kapı arasında Wi-Fi ile hız testi yapın bakalım ne oluyor. Beton Wi-Fi hızından çok etkilenmezken ahşap hızı kesiyor. Yapmayın böyle araştırmadan...

Senin gibi bir yerimdem sallamıyorum. Wifi 1 duvardan etkilenmez. Kendim bizzat test ettim. Al kabloyu tak modemine yap hız testi. Ondan sonra gel beni eleştir. Bir yerinden sallama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı