@Disty CMD'yi açıp Valve testi yapabilir misin rica etsem? Tracert 146.66.155.1
Kablonet mi kullanıyorsunuz? Kime nasıl yazdınız biraz açıklayabilir misiniz? Sokağımızdan fiber geçiyormuş ama apartman içine fiberi kafalarına göre sırayla döşüyorlarmış sanırım.
Hocam ben buraya atana kadar internet gider öyle söyliyim.Eki Görüntüle 1561217
Fark ettiniz mi Türk Telekom artık satın aldığımız hızın birkaç Mbps üstünü bize sunuyor ve bazı gecikmelerden dolayı oluşan hız düşüşünü engellemişler. Önceden satın aldığımız hızın %90'ını falan kullanabilirken bu artık 100%'ü geçmiş. Ben 100 Mbps satın aldım ama birkaç sayı üstüne çıkıyor.
Upload malesef hala 8 Mbps, daha üstünü para ile bile satın alamıyoruz. Bunu yapan İSS'ler var mı ?
Sizin hız sonuçlarınız neler ?
Eki Görüntüle 1561217
Fark ettiniz mi Türk Telekom artık satın aldığımız hızın birkaç Mbps üstünü bize sunuyor ve bazı gecikmelerden dolayı oluşan hız düşüşünü engellemişler. Önceden satın aldığımız hızın %90'ını falan kullanabilirken bu artık 100%'ü geçmiş. Ben 100 Mbps satın aldım ama birkaç sayı üstüne çıkıyor.
Upload maalesef hala 8 Mbps, daha üstünü para ile bile satın alamıyoruz. Bunu yapan ISS'ler var mı?
Sizin hız sonuçlarınız neler?
Merak ettim de internet ölçtüğünüz sitenin linkini atabilir misiniz?
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.