İnternet hızınız nedir?

Bende şöyle bırakayım hocam Türk Telekom 50Mbps:

Screenshot_206.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet mi kullanıyorsunuz? Kime nasıl yazdınız biraz açıklayabilir misiniz? Sokağımızdan fiber geçiyormuş ama apartman içine fiberi kafalarına göre sırayla döşüyorlarmış sanırım.

Bununla ilgili konu açmıştım ama açtığım konuyu bulamadım :D, özet geçecek olursam internetim sürekli kopuyordu kullandığım Millenicom'u defalarca aradım çözmediler, ben de önce Türk Telekom ctosuna yazdım Twitter'dan, Türk Telekom ekipleri geldi kutuya baktılar değişmesi gerekioyr falan dediler iş yine çözülmedi, mahallemde Kablonet altyapısı kuruluyordu ama daha sinyal yoktu onları aradım sinyalin gelmesi 30-45 günü bulur dediler. Ben de bu sefer TurkNet yönetim kurulundan Ahmet selami söğüt beye yazdım, adres telefon numarası falan istedi, 2 gün içinde sinyal geldi, gelen ekip normalde sizin sokak daha sonra aktif edilecekti ama özel istek olmuş falan dedi sağ olsun Ahmet bey ilgilenmiş hallettirmiş.

1667484374824.png

Yani anlayacağın bu bedava kazanılmış bir GigaFiber değil, sonuna kadar mücadele edilerek kazanılmış bir GigaFiber :D

Eki Görüntüle 1561217

Fark ettiniz mi Türk Telekom artık satın aldığımız hızın birkaç Mbps üstünü bize sunuyor ve bazı gecikmelerden dolayı oluşan hız düşüşünü engellemişler. Önceden satın aldığımız hızın %90'ını falan kullanabilirken bu artık 100%'ü geçmiş. Ben 100 Mbps satın aldım ama birkaç sayı üstüne çıkıyor.

Upload malesef hala 8 Mbps, daha üstünü para ile bile satın alamıyoruz. Bunu yapan İSS'ler var mı ?

Sizin hız sonuçlarınız neler ?
Hocam ben buraya atana kadar internet gider öyle söyliyim.

Eki Görüntüle 1561217

Fark ettiniz mi Türk Telekom artık satın aldığımız hızın birkaç Mbps üstünü bize sunuyor ve bazı gecikmelerden dolayı oluşan hız düşüşünü engellemişler. Önceden satın aldığımız hızın %90'ını falan kullanabilirken bu artık 100%'ü geçmiş. Ben 100 Mbps satın aldım ama birkaç sayı üstüne çıkıyor.

Upload maalesef hala 8 Mbps, daha üstünü para ile bile satın alamıyoruz. Bunu yapan ISS'ler var mı?

Sizin hız sonuçlarınız neler?

Merak ettim de internet ölçtüğünüz sitenin linkini atabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı