Fian Şampiyonu
Hectopat
2 haftadır yaşıyorsan internetinde sorun olabileceğini düşündün mü peki?Ben 2 haftadır yaşıyorum. Siz 2-3 saat giremediniz ve düzelmedi diye böylesiniz.
2 haftadır yaşıyorsan internetinde sorun olabileceğini düşündün mü peki?Ben 2 haftadır yaşıyorum. Siz 2-3 saat giremediniz ve düzelmedi diye böylesiniz.
@KlesS sorun global çapta.
Başta Facebook uygulamaları olmak üzere internette birçok siteye giremiyorum. Girebildiğim bir burası bir de Steam. Global bir sorun ama neden bu kadar uzun sürdü? Saldırı mı var diyeceğim milyonlarca siteye nasıl saldırsınlar aynı anda? Başka bir sebep mi var 2-3 saat oluyor hala hiçbir yer düzelmedi neden böyle?
Nereden biliyorsun hocam belki şu an PC'de bir virüs var ve sende botnetin bir parçasındırBen sorunun Türkiyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak global ise iyi ddos yiyoruz. En azından bilgisayarım Botnet'e düşüp ddos makinesi olmayacak.
müşteri hizmetlerini arayınca düzelttik diyorlar 30-40 dk sonra yine aynı2 haftadır yaşıyorsan internetinde sorun olabileceğini düşündün mü peki?
Kaspersky kullanıyorum.Nereden biliyorsun hocam belki şu an PC'de bir virüs var ve sende botnetin bir parçasındır![]()
Bir de DNS ayarını nasıl yapacağız öneri DNS var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.