İnternet paket kaybı nasıl çözülür?

Bufferbloat testinde ne sonuç cikiyor.

Çok fazla şey denedim ama sonuç hiçbir şekilde alamadım bir gün iyi geliyor ikinci gün yine saçmalıyor. Oyunlarda soğudum artık. Adamı vurdum sanıp arkama dönüyorum sonra adam ölmedi gibi gözüküp bende tam yine adam dönerken ölmüş oluyor saliselik olarak aslında sorunumun en basit anlatımı bu şekilde mermilerde ve genel bir geçikme var ama her testin sonucu normal ve ben bilgisayar dahil kabloları her şeyi sıfır dizdim bu sorundan kurtulmak için.

Psikolojik olabiirmi.
Yok onuda diyen çok ama ben 1 sene önceki oyun gittiği mermileri biliyorum. Yanlış anlamayın facietta 10 lvl valorant radyant kasan birisiydim 1 senedir bir anda bu sorun nedeniyle bırakma yoluna gittim oyunları

Modem kaynaklıda olabilir belki forumturknet sitesinde konu açarsanız orada daha bilgili kişiler var yardımcı olacaklardır.

Bugün akşam Superonline ekibi gelip tekrar onlara geçeceğim 500'e 50 upload yeni kaliteli modem şartı ve IPv6 ile diyerek kabul ettim. Son yapacağım çözüm işlemi bu olacak ondan sonra daha araştırmayacağım. Profesyonel oldum artık bilgisayar ve bu işlemler araştırmaktan :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı