İnternet sağlayıcısı önerisi

FizZers

Megapat
Daha fazla  
TurkNet 250TL olunca değiştirmek istiyorum artık. Şu an da 65Mbps download - 7, 5Mbps upload alıyorum. LoL ve FIFA gibi Online oyunlar ve Netflix, Amazon video gibi takılıyorum hep. Konya'da yaşıyorum.
Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz? Forumda çok konu var ve kafam iyice karıştı.

Poyraz net: 90 lira 75/8
Netspeed: 159 lira 100/8
Millenicom: 150 lira 100/8
Comnet: 139 lira 100/8

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet 250TL olunca değiştirmek istiyorum artık. Şu an da 65Mbps download - 7, 5Mbps upload alıyorum. LoL ve FIFA gibi Online oyunlar ve Netflix, Amazon video gibi takılıyorum hep. Konya'da yaşıyorum.
Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz? Forumda çok konu var ve kafam iyice karıştı.

Poyraz net: 90 lira 75/8
Netspeed: 159 lira 100/8
Millenicom: 150 lira 100/8
Comnet: 139 lira 100/8

Hocam şu an fiyatları ne durumda bilmiyorum ama Kablonet'e de bir bakabilirsiniz. Attığınız ISS'ler zaten TT tabanlı. Hangisi daha iyi müşteri hizmeti sağlıyorsa ona geçin derim.

Hocam şu an fiyatları ne durumda bilmiyorum ama Kablonet'e de bir bakabilirsiniz. Attığınız ISS'ler zaten TT tabanlı. Hangisi daha iyi müşteri hizmeti sağlıyorsa ona geçin derim.

Kablonet çok pahalı hocam. PoyrazNet'in fiyatı kafamı kurcalıyor. Netspeed önde gibi ama galiba yorumlardan anladığıma göre.

@FizZers Merhaba dostum. Bugün itibariyle Turknet'ten Netspeed'e geçişim tamamlandı ve fazlasıyla tatmin edici buldum sonuçları. Süreçte gayet iyiydi.

Deneyimimi ve aldığım değerleri buradaki konuyu okuyarak öğrenebilirsin:

Şimdiden hangi ISS'ye geçersen geç umarım tatmin edici sonuçları alırsın diye umuyorum.

Oyunlarda aldığım pingler ya Turknet'le aynı yada daha düşük belirtmeme de fayda var.

Örneğin; Valorant'ta Turknet ile 11-12 ms alırken, Netspeed ile 10-11 ms almaktayım.

@FizZers merhaba dostum. Bugün itibarıyla TurkNet'ten Netspeed'e geçişim tamamlandı ve fazlasıyla tatmin edici buldum sonuçları. Süreçte gayet iyiydi.

Deneyimimi ve aldığım değerleri buradaki konuyu okuyarak öğrenebilirsin:

Şimdiden hangi ISS'ye geçersen geç umarım tatmin edici sonuçları alırsın diye umuyorum.

Oyunlarda aldığım pingler ya TurkNet'le aynı ya da daha düşük belirtmeme de fayda var.

Örneğin; Valorant'ta TurkNet ile 11-12 ms alırken, Netspeed ile 10-11 ms almaktayım.

Hocam ping değerleri değişken. Bir konuda da TurkNet'ten Netspeed'e geçen kişi ping değerinin 20msden 30mse çıktığını yazmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı