İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Vodafone veya Süperonline Fiber altyapısı bulunan yerlerde Vodafone'nin Fibermax tarifeleri tercih edilmesi daha mantıklı bence yüksek hız uygun fiyata. Türk Telekom'un Fiber altyapısı bulunan yerlerde Netspeed adında bir firma var TürkNet gibi taahütsüz uygun fiyatlara ve çok ilgili bir firma veya yeni bir firma olduğu için güvenmezseni Türk Telekom'dan başka seçenek kalmıyor. VDSL olarakta TürkNet çok avantajlı onun dışında KabloNet zaten yıllardır çok kaliteli bir firma Türksat altyapısı bulunan bi yerde başka bir firmayı asla seçmem fakat kotalı tarifelere geçtikleri için 2019 Ağustosa kadar doğru düzgün tarifeler çıkarmazlarsa iptal edicem veya 100Mbit için 150TL ödiycem fakat 2 sene içinde zaten doğru düzgün paketler çıkarırlar diye düşünüyorum benim gözümde

KabloNet>Vodafone>TürkNet>Süperonline>Türk Telekom>Diğer Bu benim görüşüm ben seçim yapıcak olsam seçimim bu şekilde olurdu.

Aklınız varsa Vodofoneye geçmeyin ! Neden mi ?
Wifide en fazla 3 veya 4 kişi bağlanabilir fazla bağlandığı zaman internet gidiyor modemi aç kapa
Çok yavaş 6 mbps hız var 700 kb indiriyor
AKN çok hızlı bitiyor
Pederi ikna edersem Superonline geçmeyi düşünüyorum

Aklınız varsa Vodofoneye geçmeyin ! Neden mi ?
Wifide en fazla 3 veya 4 kişi bağlanabilir fazla bağlandığı zaman internet gidiyor modemi aç kapa
Çok yavaş 6 mbps hız var 700 kb indiriyor
AKN çok hızlı bitiyor
Pederi ikna edersem Superonline geçmeyi düşünüyorum
Senin bölgendeki altyapıdan kaynaklı bu kendi altyapılarında gayet iyiler AKN konusuna gelirsek ben dahil birçok kişide ne kadar kullanırsanız kullanın hızı düşürmüyor 3-4 kişi bağlanınca kopma diye bi mevzu yok Süperonline'ye geçsende aynı sorunları yaşıycaksın belliki ADSL kullanıyorsun bu sebeple bi değişiklik bekleme anca bulunduğun bölgeye fiber veya VDSL altyapı döşenirse sorunlarınıza bi çözüm olur

Servis ile alakalı bir durum portumuzu felan değiştirdiler ama bir işe yaramadı internet kopmaları için yakında fiber döşenecek diyolar o zaman size belirtirim :)

Oturduğum yerde altyapı yok. Türk Telekom'u aradığımda en fazla 16 mbps internet bağlayabileceklerini söylediler. Bugün Türk Telekom mağazasına gittiğimde de yakınımdaki internet santralinin 24 mbps desteklediklerini söylediler. İnternette forumlara baktığımda Türk Telekom hakkında çok şikayet olduğunu gördüm. Bu yüzden herhalde Süperonline'a devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı