İnternet sitesi açmak istiyorum.
Sitemde insanların market acıp toplu mallarını satabilecegi ve benim de bu satıstan kar olusturabilecegim site acmak istiyorum fakat nereden baslayacagımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Eğer yazılım biliyorsanız HTML, JS veya PHP öğrenmeye başlayın. Veya Wordpress kullanarak da yapabilirsiniz. Önemli olan, o web sitesini tasarlayabilmek.
Aynen öyle. Satış yapmak kolay değil. Bu devirde n11, hepsiburada, gittigidiyor gibi devler varken zor iş. Yine de Github a business website yazarsanız ihtiyacınızı karşılayacak projeler bulursunuz.
İnternet sitesi açmak istiyorum.
Sitemde insanların market acıp toplu mallarını satabilecegi ve benim de bu satıstan kar olusturabilecegim site acmak istiyorum fakat nereden baslayacagımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Opencart veya Prestashop'u bedava hosting bulabiliyorsanız yükleyip test edin nasıl oluyor bu işler. Eğer yapabilirseniz kesinlikle devam ettirin bence. Benim sermayem yok yoksa ben de yapacaktım bu işleri. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.
Normal bir web sitesi deseydin tamam da söylediğin iş için baya bi çalışman lazım olmıyacak diye bir şey yok umudunu kaybetme ama prof olman lazım biraz bu konu hakkında