İnternet üzerinden hiç dolandırıldınız mı?

Bayağı eskiden, Fortnite hesabı almıştım 50 TL'ye bir sürü karakter kazma falan olan. Hesap çalıntı çıktı hesabın orijinal sahibi bilgileri değişti satan adamda kabul etmedi, senin yapmadığını nereden bileceğim dedi.
 
Aynen bende sınıf arkadaşımdan görüp almıştım o zaman çocuk 300 lira vermişti ben 50 TL vermiştim hafızası daha çok diye benimki daha kaliteli diye hava atıyordu neyse çocukluk hevesiydi bir ara sınıfın kekosu zorla benden alıp geri vermişti çok üzülmüştüm.

Akıllı saat ile havamı atılır hocam, sizin arkadaşınız, da komikmiş sanki Apple whact🤣 bu arada hocam ben HW16 aldım çok güzel ileri görüşlü bir saat gerçekten.
 
Emeğimle 400 kişilik kurduğum uğraştığım bir sunucu vardi Discord'da ama artık sohbet bitmişti yarısı bottu falan bende satışa koydum 50 TL'ye anlaştık birisiyle ilk önce sunucuyu ver demişti bende 2 haftadır satmaya uğraştığım için bezmiştim artık bıraktım engelleyip gitti ana bacı hala teyze Full sövdüm ama sunucu ölü olduğu için bir şey olmadı parasal birşeyde kaybetmedim zaten :D

İnsanlar şaka gibi ya gerçekten, 50 lirayla 2 tane hatay usulü dürüm anca alırsın o para seni zengin mi edecek hani 500 lira sanki 50 lira için düştüğü duruma bak. Acıyorum.
 
İnsanlar şaka gibi ya gerçekten, 50 lirayla 2 tane hatay usulü dürüm anca alırsın o para seni zengin mi edecek hani 500 lira sanki 50 lira için düştüğü duruma bak. Acıyorum.

:D :D bende zaten kaybettim diğer ağladım haftalarca depresyona girdim demedim dalgamı geçiyorsun? Umurumda olmadığınyazmışım.
 
Lise 2 dönemlerim falandı cepte 5 kuruş para yok babamla aram bozuk harçlık alamıyorum. Bilgisayarım yok internet kafeye gidip biraz stres atmak için 2-3 lira paraya bile muhtaç olduğum zamanlardı. Facebook kullanıyordum o zamanlar, nerden nasıl girdim bilmiyorum clansh of clans alım satım gruplarına girdim. O grupları görüncede kendi hesabımı hatırladım çok değerli bir şey değildi ama 8. seviye köy binalı ederi 40-50Tl yapabilecek bir hesaptı. Ee dedim satiyim madem. Tabi o gruplarda ki ortamı bilmediğimden ne kadar çok dolandırıcı olduğunuda bilmiyordum. Bir çocukla konuştum işte gayet klasik hikaye hesabı aldıktan sonra bastı engeli gitti. El emeği göz nurum coc hesabım yok oldu.
 
Bir satıcı adını söylemek istemiyorum TN panel monitörü IPS diye kakalamıştı.
 

Geri
Yukarı