İnternete Göre Ev Seçiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim?

RitArrrow

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2015
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, hayatım boyunca zorunluluktan ADSL kullanmış ve çok fazla bağlantı sorunu yaşamış biri olarak artık internete minimum sorunlarla erişmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde taşınmayı düşünüyorum. Yaşadığım yerdeki evlerin altyapılarını TurkNet, Millenicom, NetSpeed gibi ISS'lerin altyapı sorgulamalarından sorguluyorum. Kimisi 80 kimisi 100 kimisi 75 kimisi 50 kimisi 25 Mbit çıkıyor. Hem download hem upload olarak alabildiğimin en üstünü almak istiyorum. Hangi ISS'i tercih etmeliyim? En iyi hizmeti alırken altyapıda nelere dikkat etmeliyim? Çünkü malum firmaya daha fazla para ödeyesim yok. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
Ben de 2020 için en iyi servis sağlayıcıları listesine bakmıştım bir numara NetSpeed idi. Ama bana 14 MBps getirdiği için Superonline devam ediyorum. Gerçi yıllardır Superonline kullanıyorum en ufak bir sorunum dahi olmadı. Geçenlerde internet kopması oluyordu anında ekip yollayıp hallettiler.
 
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama yaşadığım yerde Aydın/Didim de en yüksek VDSL var o yüzden gigafiber hayal gibi bir şey. VDSL olacak sonuç olarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı