İnternetim 2-8 arası hızlanmadı

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. Benim sorum şöyle 4 Mbps internetim var. Kota 40 GB internetim 2-3 gün önce akşam saatlerinde aniden yavaşlamaya başladı. Ben de galiba kotayı doldurdum diye düşündüm ama gece 2 ve sabah 8 arası internetimin eski hızına dönmesi gerekirdi ancak dönmedi. Splitter kullanmıyor modem bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlı ancak neden internetim gece hızlanmıyor anlamıyorum. Kaç kere reset attım bir şey olmadı. Acaba dedim virüs mü ama Kaspersky internet Security kullanıyorum. Tam tarama yaptım temiz güvenlik açığı yaptım oda temiz. Sizlerle de böyle bir sorun var mı? Benden kaynaklı bir şey mi yoksa TT'den kaynaklı bir sorun mu yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
2-8 arasi kota kalkacak olayi 2-3 yil gecti. Artik kotali paket alsan dahi 2-8 arasi hiz artacak diye bir şey yok. Kota bitincede internetin bitmez faturana ek olarak gelir senin dedigin AKK o da kalkti.

Hayır benim kullandığım AKN. Kotam bitse bile 2-8 arası internetimin hızı artıyordu. Niye artmadı acaba onu soruyorum. Yoksa kota bittikten sonraki 2-3 gün hızım 2-8 arası normale dönmeyecek mi?

Hayır benim kullandığım AKN. Kotam bitse bile 2-8 arası internetimin hızı artıyordu. Niye artmadı acaba onu soruyorum. Yoksa kota bittikten sonraki 2-3 gün hızım 2-8 arası normale dönmeyecek mi?
Bir arayip konusun o zaman pakete has bir durum varsa bilemem.
Keske taahhutsuz firmalardan baglatsaydiniz. 4 Mbps 40 GB artik yeterli gelmez hiçbir seye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı