Yanlış anlamışım sorunuzu biraz ilgisiz olmuş ama TürkNet deneyimim aşağıdadır.
Ben 2 sene önce TürkNet'e geçiş yaptım, hiç pişman değilim. Aile evimde kullanıyordum şu anda tek başıma yaşıyorum ve iki evde de TürkNet var. Kesinlikle öneririm.
Bundan önceki internetim Türk Telekom'un altyapısı ile 8 Mbps idi, aynı lokasyonda TürkNet ile 35 Mbps'yi kesintisiz ve çok düşük pingle aldım. Hiç kopma yaşamadım.
Koronavirüs döneminde yeni eve bağlattım bağlantı sürem 1 ay sürdü teknik aksaklıklardan dolayı TürkNet kaynaklı değildi. Hızım burada da 35 Mbps ve ping değerim yine düşük.
Artıları
+Internetim yavaşlamıyor
+Kopma yaşamıyorum
+Taahhüt yok
+Kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamamış olmam(bence bu da bir artı çünkü Türk Telekom kullanırken her ahfta bir farklı sorun)
+Bir arkadaşının koduyla geçersen iki taraf da bir ay bedava kullanım sağlıyor.
+Diğer İnternet Servis Sağlayıcılarına göre çok daha uygun.
Eksileri
-Abonelik oluşturana kadar müşteri hizmetleri sana çok güzel destek veriyor. (Bu aslında bir artı) Fakat sonrasında Müşteri hizmetlerine erişim sadece internet üzerinden destek talebi ile ya da telefondaki sesli yanıt sistemi ile oluyor
-Taahhüt olmadığı için abonelik başladığında direkt faturanız çıkıyor. Demek istediğim haziran ayı kullanımının ücretini Haziran'ın başında ödemeniz gerekiyor. Başlangıçta bir eksi olabilir ama sonraki dönemde kendisini ekarte ediyor.
Diğer İnternet Servis Sağlayıcılarına göre çok daha uygun.