İnternetsiz/teknolojisiz bir gün için verebileceğiniz tavsiyeler

körbiginar

Kilopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
9.695
Makaleler
14
Çözümler
63
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Selam. Başlık ve olay oldukça tuhaf ve ben de bunun farkındayım. Olay şu: İngilizce dersindeydik, sonra ne oldu, nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Hoca "en çok kullandığınız şeyi 1 gün kullanmayacak, ve sonra tecrübelerinizi anlatacaksınız" dedi. Ve bilin bakalım adımın a ile başlamasından dolayı listede ilk kim vardı? Tabii ki de ben. Ve hoca da bana cumartesi günü için internet yasağı koydu. Olay bundan ibaret. Doğrusu ben de yapmamayı tercih edebilirdim ama hem annemin de bundan haberi var, hem de bir nebze olsun ilginç olacağını düşünüyorum.
Şimdi asıl sorun şurada. Biliyorsunuz ki karantinadayız dolayısıyla dışarıya en fazla bahçeye kadar çıkabiliyorum. Yani. Tavsiye lazım arkadaşlar. Ne yapacağım ben? Şimdi salgın olmasa alışveriş merkezine gider günü geçirirdik (yine alışveriş merkezinin ihtimali var ama ailem gitmek istemiyor). Lakin yok işte. Aklıma sadece kitap okumak, aileme yardım etmek, odamı toplamak ve ders çalışmak geliyor nasıl bir vizyonum varsa.
Kısacası: Cumartesi günü teknoloji yasağım var, ve bana ortalama 12 saat kadar zaman geçirebileceğim etkinlikler lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden sağ olun.
(Bu arada teknoloji yasağım dolayısıyla cumartesi yokum. Yani "nerede bu adanalıhıyar, niye mesaj yazmıyor?" diye düşünürseniz yüksek ihtimal gününün geçmesini bekliyordur.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ve bilin bakalım adımın a ile başlamasından dolayı listede ilk kim vardı? Tabii ki de ben.
Bir an isminizin adanalihiyar olduğunu düşündüm. :D

AVM'ye gitmek zorunda değilsin, normal sokakta yürüyüş de yapabilirsin. Ehliyetin varsa al arabayı sür istediğin gibi. Veya dergi oku, resim çiz. Teknoloji her şey değil.
 
Maket, yapboz yapabilirsin. Bir şeyler çizmeyi deneyebilirsin, ben kendime dövme yapardım mesela. Kartondan veya tahtadan hayvanlar için kulübe yapabilirsin, sokağa koyarsın sonra. Egzersiz yapabilirsin, şınav mekik falan :D. Yapacak birçok şey var yani, sana kalmış.
 

Geri
Yukarı