Arkadaşlar 2 gün önceye kadar bir sorunum yoktu ta ki IObit Unlocker diye bir program yüklemiştim, o günden sonra sürekli mavi ekran almaya başladım. Wi-Fi driverim sürekli çöküyor tekrar yüklemem gerekiyordu. IObit yazılımları mavi ekrana neden olur mu? Dump dosyalarını aşağıya bırakıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
RAM'leriniz arızalı olabilir. Müsait zamanda Memtest86 yapıp fotoğrafla sonucu gösterin.
RAM'leriniz birden fazlaysa tek tek takarak yapmalısınız. Böylece hangi RAM arızalı bulabilirsiniz. Değilse zaten sıkıntı yok.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
www.technopat.net
Yapıp dönüş sağlayın RAM'ler sorunsuz çıkarsa tekrar bakalım ayrıntılı.