iOS 10, OTA ile indirilmeye hazır.
AKK sağ olsun, 2 saat diyor
AKK sağ olsun, 2 saat diyor
Son düzenleme:
Youtube, Snapchat, Instagram, Uygulama içi satın almalar için kullandığım LocallAppStore vardı bir de. Gerisi pek mühim değil, temalar fontlar bir süre sonra cihazı da yoruyor benim de canımı sıkıyor çeşit çok olunca her şeyi denemek istiyorsunuz. Ama sanıyorum ki iOS 10'a da çıkaracaklardır.Jb kullanmıyorsan geç direk ama benim için hayati tweakler var.
AnyTones
CCSettings
LocalIAPStore
Online Notify
Snap+
Swipe Selection
VirtualHome
Youtube ++
Bunlar yoksa yapamam. Lüks değil ihtiyaç artık benim için.
iCloud kullanmayı sevmiyorum, daha doğrusu hiç hoşuma gitmiyor nedense.Hocam ipsw dosyası olarak indirin imzalar kapanmadıysa. iOS 9.3.5 ipsw yazıp telefonunuza uygun olanı indirebilirsiniz. Ama bence iCloud ile yedekleyip direk iOS 10 a geçmeniz sistem ve sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
ipsw.me sitesinden 9.3.5 indirerek güncelleyin.Youtube, Snapchat, Instagram, Uygulama içi satın almalar için kullandığım LocallAppStore vardı bir de. Gerisi pek mühim değil, temalar fontlar bir süre sonra cihazı da yoruyor benim de canımı sıkıyor çeşit çok olunca her şeyi denemek istiyorsunuz. Ama sanıyorum ki iOS 10'a da çıkaracaklardır.
iCloud kullanmayı sevmiyorum, daha doğrusu hiç hoşuma gitmiyor nedense.
Fakat direk yedekleyip daha sonra iOS 10'a geçiş yapsam bir sakıncası olacağını pek sanmıyorum, ama önermiyorsanız geçmeyebilirim tabii.
İnternet bağlantısı yüzünden mi?ipsw.me sitesinden 9.3.5 indirerek güncelleyin.
Bu arada OTA güncellemesi başarısız oldu şu anda, elimde hazır bulunan 9.3.5 .ipsw dosyasına tekrar güncelliyorum. iTunes üzerinden iOS 10'a geçmeyi deneyeceğim bakalım.
Hayır, Apple'ın yayınladığı güncelleme dosyalarının bozuk olduğu söyleniyor.İnternet bağlantısı yüzünden mi?
Doğrudur, iPhone 6 ve sonrasındaki cihazlar için sorun olduğu söyleniyor. iPhone SE kullandığımdan bu sıkıntı oluştu muhtemelen.Hocam ben güncelledim bir sorun yok 5s kullanıyorum kasma ısınmada yok ipad air 2yi de güncelledim sorun çıkmadı
Ben de iki cihazı az önce güncellemeye başlayacaktımBu arada MacOS Sierra ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.