iOS 10, OTA ile indirilmeye hazır.
AKK sağ olsun, 2 saat diyor
AKK sağ olsun, 2 saat diyor
Son düzenleme:
Beta hesabım yok. Zaten bilgisayarın Sierra'yı kaldıracağını sanmıyorumHocam daha belirli bir tarih yok fakat beta hesabınız var ise beta sürümü çıkmış bulunmakta
Şu anda güncellemede bir sıkıntı yok, güvenliğe önem veriyorsanız zaten güncellemeniz lazım.Kararsız kaldım şimdi, 13.5GB kaldı AKK dolmasına. Jailbreak'a elveda mı desem acaba?![]()
Güvenliğe önem veriyor olsam yıllardır jailbreak kullanmam. Ama iOS 10 özellikleri çok çekici geldi bana, ekran görüntülerinizi bekliyorum. Bu arada cihazınız nedir?Şu anda güncellemede bir sıkıntı yok, güvenliğe önem veriyorsanız zaten güncellemeniz lazım.
iPhone SE kullanıyorum, OTA güncellemesini tekrardan başlattım. 2 saat tekrardan indirmesini bekleyeceğim, ardından kurması falan, ancak yarın sabah ekran görüntüleri atabilirim.Güvenliğe önem veriyor olsam yıllardır jailbreak kullanmam. Ama iOS 10 özellikleri çok çekici geldi bana, ekran görüntülerinizi bekliyorum. Bu arada cihazınız nedir?
Güvenliğe önem veriyor olsam yıllardır jailbreak kullanmam. Ama iOS 10 özellikleri çok çekici geldi bana, ekran görüntülerinizi bekliyorum. Bu arada cihazınız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.