iOS 11'e Güncelleyecekler Dikkat!

alihandrox

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar saat 8 gibi iOS 11 yayınlandı ve iTunes üzerinden güncelleme yapacakları uyarayım. Yedek aldınız tamam orada sıkıntı yok ama bu yedeği herhangi başka bir yere kopyalayın. iOS 11'e güncelledikten sonra iPhone'unuz ilk kurulum ekranına gelir gelmez iTunes yedekleme yapıyor ve eski yedeği siliyor. Dediğim gibi yapmanız gereken yedek alıp onu başka bir yere kopyalamak. Sonra geri yükleme yapabilirsiniz.

iTunes yedekleri nerede?

C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

Ya da arama yerine %appdata% yazarak ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar konu çok fazla incelenmeden yayınlansın ki bu durumdan muzdarip olmayalım.

Bende önermiyorum güncellemeyi şuan. Mesela App Store'da yorum yazmaya çalışınca cihazım ya çöküyor ya da "Yorum yazmak için Beta sürümü kullanamazsınız." tarzında bir yazı çıkıyor. Ayrıca çok hantal ve buglarla dolu.

28FC62CE-A24E-4D15-BFFE-1C35449EC14E.png
Her hangi bir sıkıntı görmüyorum kime sorduysam memnun hata yok bug da yok kasma donma veya hantallaşma kesinlikle yok kullandığın cihazıdan kaynaklıdır.

Temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Beta kullanıcı profilinizi de Ayarlar-genel-profiller kısmından silin. Sabah yedek aldıkdan sonra temiz kurulum ile İOS 11’e geçtim. Betada olan sorunlar artık yok. Betayı birkaç saat kullanmaya dayanamamıştım. Cihaz 6S bu arada yarı yarıya hızlandığını rahatlıkla söyleyebilirim.

İos 11 12 den beri kullanıyorum. Çok hatası var.
Telefon aniden ekranı kapanıyor ve uzun süre power tuşuna basarak kapatma ekranı gelince iptal ederek ekrana erişilebiliyor.
Video ve kamerada donma var.
Bazı programlarda atma durumu var.
İnternette birşeyler ararken klavye kasarak bekleyerek açılıyor.
Bir de ben telefonumun ilk defa ısındığını farkettim aşırı derecede.
Umarım 11.x sürümleri ile düzeltirler

İphone 6 kullanıyorum.

VPN programlarını açamıyorum, aniden çöküyor. Bu versiyon sıkıntılı bence yüklemeyin.

Arkadaşlar, ciddiyim güncellemeyin şuan. iPhone 7'de 3D Touch gecikmesi olanlar var. Benim cihazımda Wi-Fi kendi kendine açılıyor. Home tuşu gecikmeli. iCloud'a SS yükleyince fotoğrafı localden siliyor. Fotoğraflar uygulaması yavaş. Ekran kaydetmesini durduramıyorum falan falan saçma salak şeyler var. Ben ilk çıktığında iOS 9'a da 10'a da güncelledim. Ama 11 kadar saçmalıklar ve buglarla dolu bir işletim sistemi görmedim. Apple'ın ilk kez bu kadar dengesiz bir şeyi çıkardığına şahit oldum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı