iOS 11'e Güncelleyecekler Dikkat!

Yaşadığın problemlerin hiçbirini yaşamadım. Ayrıca duvar kağıdı olarak dünya olanı yaptım kilit ekranını açarken çok hoş duruyor @alihandrox .

Zaten herkes yaşamıyor bu sorunları cihaza göre değişiyor sanırım.
Benimde arka planım o kilit ekranı için. Cidden çok güzel yapmışlar :D

Şarjım iOS 11 ile çabuk gitmeye başladı. iOS 10.3.3 ile normalde pek fark olmuyor ama hücresel veriyi açınca bayağı fark ediyor cihazımda (iPhone 5s). Umarım gelecek güncellemelerle düzeltilir bu durum. Güncelleme yayınlanma tarihlerine bakarsak her iOS X.0 sürümünden 1 hafta sonra iOS X.0.1 yayınlanmış (iOS 8’den itibaren baktım). Yani 26 Eylül’de iOS 11.0.1 gelebilir.

iOS 11.0.1 yayınlandı: ipsw.me

Hortlatmak gibi olmasın ama, iOS 11 neredeyse hatasız çıktı diyebilirim. Temiz kurulum yapmadığınız sürece birsürü hata ile karşılaşabilirsiniz. Ki ben Beta'lardan direk yüklemiş temiz kurulum yapmamış birisi olarak neredeyse hatasız kullanıyorum. Birçok iPhone 7-7 Plus kullanıcısında olan 3D Touch gecikmesi veya kasması bende yok idi. Yani yaygara yapmaya gerek yok. Siz de hatalar ile karşılaşırsanız iTunes üzerinden restore etmek yeterlidir.

2. olarak, iTunes eski yedeği şak diye silmez. Örnek olarak kendi iTunes'umdan bir kare paylaşayım:

Screenshot_11.jpg

Ara tarihli yedekleri el ile sildim. Örneğin iOS 10.3.3'te aldığım yedek de duruyordu hala. Bunlar ise kendimce önemli olan yedekler olduğu için koruyorum. Özet olarak iTunes yedeklerinizi hemen silmez. Gönül rahatlığıyla senkronize edebilirsiniz.

Hortlatmak gibi olmasın ama, iOS 11 neredeyse hatasız çıktı diyebilirim. Temiz kurulum yapmadığınız sürece birsürü hata ile karşılaşabilirsiniz. Ki ben Beta'lardan direk yüklemiş temiz kurulum yapmamış birisi olarak neredeyse hatasız kullanıyorum. Birçok iPhone 7-7 Plus kullanıcısında olan 3D Touch gecikmesi veya kasması bende yok idi. Yani yaygara yapmaya gerek yok. Siz de hatalar ile karşılaşırsanız iTunes üzerinden restore etmek yeterlidir.

2. olarak, iTunes eski yedeği şak diye silmez. Örnek olarak kendi iTunes'umdan bir kare paylaşayım:

Eki Görüntüle 261241

Ara tarihli yedekleri el ile sildim. Örneğin iOS 10.3.3'te aldığım yedek de duruyordu hala. Bunlar ise kendimce önemli olan yedekler olduğu için koruyorum. Özet olarak iTunes yedeklerinizi hemen silmez. Gönül rahatlığıyla senkronize edebilirsiniz.
İphone 7 kullanıyorum 3D Touch kasıyor ve gecikme oluyor. Sufır kurulum yapıp yedek atsam düzelirmi ?

İphone 7 kullanıyorum 3D Touch kasıyor ve gecikme oluyor. Sufır kurulum yapıp yedek atsam düzelirmi ?
Yüksek ihtimal çözülür. Sıfır kurulumu ise düzenli olarak tavsiye ediyorum. Telefonun tamamen sıfırlanıp sonra yedekler ve uygulamalar dahil her şeyin yerine geri gelmesi 40 dakika sürüyor maksimum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı