iOS 15.3 yayınlandı!

Kanka iOS 12 çıktı Apple Watch AirPods kullanamaz oldum 12+ üstü istedi.
O zamandan beri bir kasmadır hızlı yazıyorum normalde ben harfler 4-5 saniye arkadan geliyor: D bir gün çarpıcam duvara da malum TR.
Geçen 6-6s farkı muhabbeti dönüyordu, acayip fark var ha 6 ha 5s aynı şey. Apple acımamış silkelemiş, yazlım de dediğin gibi eskide kaldı.
 
Akıl işi değilmiş 6 almak dediğin gibi ekranın sağ üstü gitti zaten ölü piksel doldu oyun açmayı geçtim yt da video izlerken bile bir anda kapanıyor Spotify kapatıyorum 7-8 saniye sonra ses gidiyor falan komedi.

6S buna nazaran aynı fiyattı hemen hemen o zaman keşke o zaman onu alsaydım ikisi arasında muazzam fark var.

7 yıldır aynı telefonu kullanmaya mahkum edenlere selamlar. @silici
 
Kesinlikle yapılmalı. Çok kötü bir güvenlik açığı yakalandı. Az önce bir demosunu test ettim ve pek mutlu olmadım.
Üstat ben de iOS 14'deyim, ne tür bir güvenlik açığı olduğunu biraz daha açabilir misin? Güncellemezsek başımıza ne gelebilir? Ona göre bugün yedeklerimi alıp temiz kurulumla geçeyim :)
 
@Evil Belief

Son ve mevcut tarama etkinliğini (farklı sekmelerde veya pencerelerde ziyaret edilen web siteleri) gösteren bir açık var. Safari 15’i etkiliyor, Safari 14’lük bir sorun yok sanırım. Yine de olabilir mi? Olur. Google hizmetlerine giriş yapmış ziyaretçiler için bu açık, Google Kullanıcı Kimliklerini ve profil resimlerini de sızdırıyor.

Ayrıca iOS 15.3, kötü amaçlı bir uygulamanın çekirdek ayrıcalıklarıyla rastgele kod yürütmesine izin verebilecek bir bellek bozulması hatasını da düzeltiyor.
 
Sözde otomatik güncelleme açık ama bir kere bile güncellediğini görmedim. Şarja taksam da denk gelmiyor. iPhone 7 Plus için de iPhone 13 için de AirPods Pro için de Apple Watch için de illa elle kontrol etmem gerekiyor. En azından AirPods Pro’nun aksine elle güncellemenin bir yolu var. :D
 
Sözde otomatik güncelleme açık ama bir kere bile güncellediğini görmedim.
O özellik için bir arkadaş daha konu açmıştı. Hem depolama görüntüleme açılmıyor hem de otomatik güncellenmiyor. iOS 15 iyi de bir yandan bunlar düzeltilemedi.
 

Geri
Yukarı