iOS 15.4 planlı eskitme nedir?

NovaEmirhan

Hectopat
Yer
Türkiye Bolu,Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU //
Meslek
E-Ticaret
6S'imi iOS 15.4 sürümüne güncelledim ve bir anda pil çöp oldu. %81'di pil sağlığı, güncellemeden sonra %76'ya düştü. planlı eskitme nedir anlatır mısınız lütfen.
1647469501864.png

1647469504035.png

Xiaomi'de bu durum yok değil mi? MIUI 13 güncelleyem diyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Hahahah onda daha fazla bende Note 7 vardı şagumi bir tane ya MIUI 11'den sonra Google açmaz oldu 👍😂😂
Geçmek için bu güncellemeyi bekliyordum iyi ki kararı uygulamamışım. Başlık için teşekkürler. Apple'ın bu problemi halen daha devam ediyor maalesef.

Of pil çöpe döndü hay.
Bazı güncellemelerle ürün iyi durumda olsa da performansını düşürüp insanları yeni ürünler almaya zorlamaktır planlı eskitme. Apple, bundan dolayı Ab'den iyi bir ceza yemişti.

Ee hala devam ediyor bizde dava açamaz mıyız?
Ceza sırası Samsung'ta. Gk soruşturma başlattı. S22'de uygulamaları yavaşlatıyorlar diye. Kahrolsun kapit...

😂😂 Apple'den örnek almış abisi.

Hocam Iphone 6S kullanıyorsunuz zaten o cihazın bataryası pek iyi bir batarya sayılmaz zamanında kendimde kullandım bu tarz bir düşüş aşırı sayılmaz. Zaten yerinizde olsam bataryayı değiştirmeye çalışırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı