Isındı mı hocam telefonunuz? Herhangi bir oyunda yani telefonu hafif yorduğunuzda sıkıntı oldu mu?Ben yaptım pek hata görmedim. Telefonun 13 veya üstüyse öneririm. 13 Pro Max benimki.
Hepsi açıkmış hocam teşekkür ederim.Bu arada yine aynı sayfadan altta gözüken cihazınıza tıklayın ve biraz bekledikten sonra orada uygulamalar çıkacak. Hepsinin açık olduğundan emin olun. Kayıp yaşamanızı istemem.
Rica ederim.Hepsi açıkmış hocam teşekkür ederim.
Sıkıntı yok hocam onda, 256GB zaten telefon ben maks 60 GB kullanıyorumdur.Yükleme kısmına gelirsek güncelleme 6.30 Gb olduğundan en az 15 gb boş alanının olmasını öneririm.
Isındı mı hocam telefonunuz? Herhangi bir oyunda yani telefonu hafif yorduğunuzda sıkıntı oldu mu?
Hepsi açıkmış hocam teşekkür ederim.
Ben de yükledim ve beklediğimden iyi çıktı, çokta bir ısınma problemim olmadı, olsa bile yeni gelen özellikler için değer.Benim telefonumun güncellemesi tamamlandı. İlk defa böyle sorunsuz developer beta 1 görüyorum. Tabii telefon ısınıyor biraz hantallaştı ama ilk betaya göre çok iyi.
Hocam hangi yöntemle geri döndünüz?Ben tekrar iOS 17.5.1 sürümüne geri döndüm. Beta sürümü bana çok stabil gelmedi açıkçası. iTunes ile yedek aldığım için çok geç olmadan tekrar döneyim dedim nasıl olsa eylülün sonuna doğru tam sürüm çıkacak.
Hocam 3uTools ile geri döndüm. Geri döndükten sonra betaya geçiş yapmadan önce aldığım yedeği kurulum ekranında telefona iTunes ile geri yükledim.Hocam hangi yöntemle geri döndünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.