iOS vs Android

• Konuyu başlatan HEXON1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4.342

HEXON1

Kilopat
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
Sizce iOS mu? Android mi? Tercih sebeplerinizi tarafsız olarak yazarsanız sevinirim.

Bence iOS. Daha stabil buluyorum. Tasarımını sadeliğini seviyorum, fiyatını sevmiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yillar android kullanmis ve 2 yila yakin bir süre IOS kullanmis birisi olarak söyleyebilirim ki eger bütceme uyarsa siradaki telefonum da Iphone olacak. Sebeplerine gelirsek arayüz, uzun süre güncel kalmasi, donanim-yaziliim uyumu ve Apple support( Garantim bittigi halde yazilimsal bir konuda yaklasik 1 saat boyunca destek almistim.)

Şahsen iOS kullanmadım. Hep Android telefonlar kullandım. Ayrıca şu ''Android telefonlar hemen yavaşlıyor ağbiii'' modunu anlamış değilim. Note 2 ilk çıktıktan 5-6 Ay sonra aldım aradan 6-7 yıl geçmiş oluyor sanırım, hala yağ gibi akıyor. Açıkcası ben Android diyorum çünkü Android uygulama indirme konusunda daha rahat. iOS'da jailbreak yapmamız lazım diye biliyorum. O yüzden Android.

Android çok özgür neredeyse her istediğini yapabiliyorsun
İOS ise seni sınırlandırıyor
iPhoneların ömrü android den daha uzun akıcı takılma yaşamıyor
Paran varsa iphone

Fakir edebiyatı denilen tabire gerek yok. Bütçesi olan herkes IOS'u seçer bu net. Android'in son sürümü IOS'un 2013-2014 yılında çıkardığı sürümlerden daha kötüdür belki de. Ha Android kötü mü değil ama IOS daha iyi.

Android özgürlük ve serbestliktir.
Telefonu girdiği segmente göre kullanırsan (1GB Ramı olan telefonda PUBG Mobile oynamamak gibi) telefonunuzu yıllarca kullanırsınız

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı