IP adresim ile ne yapılabilir?

Nmap ile tarama yapıp dış ağa çıkan portları bulabilir. Bu portlardan da bilgisayarına vs. sızabilir ancak karşıdaki kişinin donanımlı olması gerekir. Ayrıca tek bir kişi için de böyle uğraşmazlar.

Bana bildiğim şeyleri tekrar etme biliyorum açık adres vermediğini ama mahallenin bulunması bile önemli.
Öncelikle üslubunuza dikkat edin ben size kaba bir dille cevap vermiyorum ayrıca sadece niye bana taktınız? Herkes önemli bir şey olmayacağını belirtmiş.

Evet hocam işte bu olaydan sonra aktif gözüküyor biz zaten uydu interneti kullanıyoruz.

Ben de Türksat kullanıyorum, müşteri hizmetlerini arayarak internetinde hız sorunu yaşadığını ve IP adresi değişimini talep ettiğini söyle, 20 dakika içinde değişmiş olacak.

Değişmeden önce burayı ezberle ip adresini
Yarım saat sonra bir daha bak o siteye değişmiş olacak.

Ben de Türksat kullanıyorum, müşteri hizmetlerini arayarak internetinde hız sorunu yaşadığını ve IP adresi değişimini talep ettiğini söyle, 20 dakika içinde değişmiş olacak.

Değişmeden önce burayı ezberle ip adresini
Yarım saat sonra bir daha bak o siteye değişmiş olacak.

Hocam biz Grosnet kullanıyoruz, onlar Türksat'a mı bağlı, ararsam değiştirirler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı