Adresinizi, kullandığınız operatörü, vb. Kısacası çok önemli bilgiler değil.
Sen insanlara tavsiye verme adresimizin bulunması nasıl önemli değil?
Adresinizi, kullandığınız operatörü, vb. Kısacası çok önemli bilgiler değil.
Binanızın adına kadar gözükmez ayrıca IP adresinizi bulduklarında ilk bakacakları şey adresiniz de olmaz.Sen insanlara tavsiye verme adresimizin bulunması nasıl önemli değil?
Binanızın adına kadar gözükmez ayrıca IP adresinizi bulduklarında ilk bakacakları şey adresiniz de olmaz.
Öncelikle üslubunuza dikkat edin ben size kaba bir dille cevap vermiyorum ayrıca sadece niye bana taktınız? Herkes önemli bir şey olmayacağını belirtmiş.Bana bildiğim şeyleri tekrar etme biliyorum açık adres vermediğini ama mahallenin bulunması bile önemli.
Hiçbir şey olmaz. Ama korkuyorsan ISS'nı arayıp IP adresini değiştirebilirsin.
Bu olaydan sonra 192.168.0.1 IP adresli birisi modem arayüzünde bu kim ve hackerlar buraya erişebiliyor mu?
Ayrıca aktif oluyor 10dk sonra çevrimdışı gözüküyor.
Evet hocam işte bu olaydan sonra aktif gözüküyor biz zaten uydu interneti kullanıyoruz.O modem arayüzüne giriş adresi değil mi? Ve de Türksat'ın modem arayüz IPS'i.
Evet hocam işte bu olaydan sonra aktif gözüküyor biz zaten uydu interneti kullanıyoruz.
Ben de Türksat kullanıyorum, müşteri hizmetlerini arayarak internetinde hız sorunu yaşadığını ve IP adresi değişimini talep ettiğini söyle, 20 dakika içinde değişmiş olacak.
Değişmeden önce burayı ezberle ip adresini
Yarım saat sonra bir daha bak o siteye değişmiş olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.