Çözüldü IP adresim öğrenildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sadece_Alper

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım alanında çalışıyorum
Selamlar, bir link üzerinden IP adresimi öğrendiler kimsenin yapmaması gereken bir hata yaptım ve olan oldu; yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
Tamamdır sorun çözüldü, saatler öncesinden sitesine DDoS attmıştım, sitesi çökmüş ve adresimi sunucuya kaydettiği için adresimi bilmiyor, pek adresimi öğrendiğini inanmadım ama neyse.
@Darth Cirius bu durumda sunucusu falan olmayan birinin Statik IP kullanmasının hiç anlamı kalmıyor? Ama buna rağmen kullanan var mıdır yani sırf oyunda ping için falan. Hoş pinge kesin faydası var mı bilmiyorum ama ping için IP adresini neden sabitleyesin yani
Genelde bunu iş yerleri satın alıyor, sürekli dinamik uğraşmayayım sabit bir IP'm olsun diye. Ping'e katkısı olduğunu hiç duymadım sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.

Bence biraz pazarlama ürünü olabilir, şirketlere internet kurunca ilk dedikleri "size statik IP verelim" oluyor. Halbuki dinamik IP ile de çoğu şeyi yapabilirsin, özellikle localde kullanıyorsan zaten her makineye statik atarsın. Ama ben yok dışarıdan erişeceğim, IP aralıklarıyla uğraşmak istemiyorum dersen statik daha mantıklı tabii.

Neyse bizzat kendim denedim evimin bayağı ilerisini gösteriyor yani net konum değil.

Ya şöyle diyor bu "şimdi tüm IP'ni formlarda yayacağım IP değişsin a. Bana ne ben senin bir kere IP'ni kaydettiysem ister 1000 kez değiştir sen dinamiği değiştiriyorsun ama modemin bulunduğu yer statiği değiştiremezsin"

Son düzenleme:
Neyse bizzat kendim denedim evimin bayağı ilerisini gösteriyor yani net konum değil.

Ya şöyle diyor bu "şimdi tüm IP'ni formlarda yayacağım IP değişsin a. Bana ne ben senin bir kere IP'ni kaydettiysem ister 1000 kez değiştir sen dinamiği değiştiriyorsun ama modemin bulunduğu yer statiği değiştiremezsin"

13 yaşındaki türeme kardeşim merak etme. Kimse ISP'nin veritabanına erişmeden IP'den adres bulamaz ancak şehir bulabilir. Modemin statiği varsa söyleyin de bizde bilelim bir daha uğraşmayalım statik IP adresine para vermeye.

13 yaşındaki türeme kardeşim merak etme. Kimse ISP'nin veritabanına erişmeden IP'den adres bulamaz ancak şehir bulabilir. Modemin statiği varsa söyleyin de bizde bilelim bir daha uğraşmayalım statik IP adresine para vermeye.
Yok Türknet kullanıyorum statik ip almadım uygulamasında yazıyordu zaten almadım.

Tamamdır sorun çözüldü, saatler öncesinden sitesine DDoS attmıştım, sitesi çökmüş ve adresimi sunucuya kaydettiği için adresimi bilmiyor, pek adresimi öğrendiğini inanmadım ama neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı