iPad 9 vs matepad 11

Ben de kararsızım, konuyu takip edeceğim.

IPad'in yazılımı ve uygulamaları beni kendine çekiyor. A13 bionic ve iyi bir GPU'su var. Matepad'in aksesuarları, ekranı, ses sistemi ve 128 GB olması aklımı çeliyor. Bazıları tablet = IPad'dir diyor bazıları da onlar fanboy Matepad daha iyi diyor. Anlamadım gitti.

Matepad 11 de iyi bir tablet ancak Android ve Google servisleri yok. Yani Play Store ve bazı önemli uygulamalar da yok. Öğrenci için en iyisi bana göre IPad'dir.

Matepad 11 de iyi bir tablet ancak Android ve Google servisleri yok. Yani Play Store ve bazı önemli uygulamalar da yok. Öğrenci için en iyisi bana göre IPad'dir.

Söyle bakalim hangi uygulama yokmus? Bir seyi bilmeden yorum yapmayalim istediginiz her uygulama sorunsuz calisiyor.

Mevcut iPad'lerin lamine camı yani pleksi-cam karışımı ekranı dışında hiçbir eksiği kalmadı, eskiden donanımları daha zayıf rami daha az kameraları komik 1.8 MP kameralarla satılan bir modeldi artık orta pazarın sahibi şahsen iPad 9 bence şu anda Türkiye pazarında en alınası tablet Samsung Tab 8'in ucuz modelinde TFT ekran kullanıldığını dahi görmüşken ekranda çok da şey beklemek doğrudan iPad'i al hiç pişman olmazsın.

Peki sizce bu yıl içersinde zam gelir mi?(Planım kyk başvuruları açılıp, 3 aylık parayı alınca üstüne ekleme yapıp almak ama zam gelir diyorsanız bir şekilde para toplayıp alabilirim.)
Ekim sonu-Kasım başı gibi Mevcut iPad Pro ve 14-16" Macbook M2 işlemci ailesiyle güncellenecek burada kesinlikle ürünlerde iPhone 14 çıkışında iPad'lere ve Macbooklara henüz yapılmamış zam yapılacaktır diye düşünüyorum. Geç kalmamanda fayda var ama bunu kimse bilemez tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı