iPad Pro 10.5 vs iPad 8

Lithium

Kilopat
Katılım
3 Mart 2013
Mesajlar
510
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bir süredir yeni bir iPad almayı planlıyordum. Aslında en ucuz olan model iPad 8 32 GB düşünüyordum ama 2.el iPad Pro 2 10.5 inç buldum uygun bir fiyata. iPad 8 ile hemen hemen aynı fiyata geliyor. Cihaz 1 senelik. Tableti not tutmak için kullanacağım. Bunu dışında iyi bir bilgisayarım olmadığı için aktif kullanacağım. iPad Pro 2 de 120 Hz ekran, 4 GB RAM, 4 hoparlör, true tone falan var falan son çıkan Pro'yla çoğu özelliği aynı. Haliyle iPad 8'e göre özellik olarak çok iyi kalıyor ama cihaz 2017 model. İşlemcisi A10X A12'ye göre çok geri kalır mı diye merak ediyorum. Ayrıca ileride güncelleme desteği ne olur, yavaşlar mı gibi sorularım var. Bu arada oyun oynamam işlemcinin tarayıcı ve uygulama hızı performansı ve kasmaması önemli. Sizce iPad Pro 2 10.5 inç hala hala alınır mı?
 
İyi bir bilgisayarınız yoksa ikisi bir arada Windows öneririm. Ben çok memnunum. Ama iPad alacaksanız iPad Pro not alma açısından çok daha iyi.
 
İkinci el alma. 8 al daha iyi, hem ucuz. İkinci elde sıfır olsa bile bazı dosyaları silip sıfır ikinci el iPad diye satarlar. İkinci el alma.

Ne gibi dosyaları orayı anlamadım? Yalnız cihaz çok uyguna geliyor fiyatı yüzyüze görüşüp, deneyip alacağım zaten tabletin kağıt üstünde de çoğu özelliği daha iyi yıl olarak eski olmasına rağmen. Siz böyle deyince kafam karıştı şimdi.
 
Kalem yanında geliyor.
Klavye alınca laptop gibi oluyor.
Takılıyorsa tabi klavye.
Amacım paranız cepte kalsın.
 
Kalem yanında geliyor.
Klavye alınca laptop gibi oluyor.
Takılıyorsa tabii klavye.
Amacım paranız cepte kalsın.

Hocam Android tabletler, IPad'ler kadar kaliteli olmuyor. Güncelleme desteği çabuk kesiliyor. Ayrıca piyasası da çok çabuk düşüyor. Apple cihazların piyasası düşmüyor 5-6 senelik cihaz aynı paraya satılıyor o yüzden alırsam iPad alırım. Yedek parça, aksesuar falan da daha kolay bulunuyor. Pek sorun da çıkarmıyorlar. Gördüğüm kadarıyla kalem performansı da IPad'in daha iyi o tablete göre. Bilgisayar gibi kullanacağım dememe takılmayın kod falan yazmayacağım. İnternete girerim, YouTube izlerim, PDF üstüne not falan alacağım. Windows bilgisayarım var eski bir tane Windows gereken bir durum oldu mu ona geçerim. Benim öğrenmek istediğim şey iPad Pro 2.nesilin performansı iPad 8'e göre daha iyi midir? Yoksa iPad 8 mi almak daha mantıklı olur?
 

Geri
Yukarı