iPad Pro M.2 vs S10 Ultra

technopoyraz

Centipat
Daha fazla  
Şubata doğru bir tablet almayı planlıyorum. Aklımda iPad Pro M.2, Samsung S10 Ultra gibi tabletler var. Belki bütçemi zorlarsam m4'lü iPad Pro da alabilirim. Bu arada bütçem M.2'nin 2 tbliğine yetiyor ancak 256'lik veya 512 M4 mü alsam diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacaksınız? Profesyonel çizim vs düşünceniz yoksa bence bu modellere hiç gerek yok. Bende her zaman almış olduğum şey iyi olsun almışken düşüncesindeyim. Bu amaçla gidip ipad pro alacaktım 10-15 k fark verip almadım gittim 64 gb Air aldım. İyi ki böyle yapmışım. Hızı süper günlük işlerimi çok çok iyi görüyor hocam

Şubata doğru bir tablet almayı planlıyorum. Aklımda iPad Pro M.2, Samsung S10 Ultra gibi tabletler var. Belki bütçemi zorlarsam m4'lü iPad Pro da alabilirim. Bu arada bütçem M.2'nin 2 tbliğine yetiyor ancak 256'lik veya 512 M4 mü alsam diye düşünüyorum.

M2 9300+'dan daha iyi. Biraz da senin ne iş için kullanacağına bağlı. Gündelik kullanımda ve oyun kullanımında fark yaşamazsın.

Kusura bakmayın biraz geç oldu genelde oyun ders gibi gündelik şeyler. Bu arada şu anda S10 Ultra daha yakın geliyor

Sizce ekranlar nasıl hangisi önerirsiniz ekran olarak.

iPad de LCD ekran Samsung da OLED ekran var ikisinin de renk dogrulugu yuksek kendi modellerinin iyi ekranlarindan, Samsung'un renkleri daha doygun ve canli gorunur.

M4 alabileceginizi gormedim M4 alabiliyorsaniz kesinlikle daha iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı