iPhone 11 alınır mı?

Bu arada S22'nin batarya performansı iPhone 11'den daha iyi. Galaxy S22, batarya haricinde iPhone 13 düzeyinde bir model. Her anlamda senelerce mutlu eder, sadece oyun oynuyorsanız gün içerisinde 1-2 defa daha şarj isteyebilir. 1 saatte de tam dolum yaptığını unutmayın.
 
Bu arada S22'nin batarya performansı iPhone 11'den daha iyi. Galaxy S22, batarya haricinde iPhone 13 düzeyinde bir model. Her anlamda senelerce mutlu eder, sadece oyun oynuyorsanız gün içerisinde 1-2 defa daha şarj isteyebilir. 40 dakikada da tam dolum yaptığını unutmayın.
Aradığım yorum, ve bu s22 modeli 800 - 850 euro tarzı fiyatlara satıldığını unutmayalım yani İphone 12 ile aynı fiyat ve bizim ülkemizde Samsung gerçekten uyguna bile satıyor.
 
Sen git bir de 6S kullananlara sor bakalım memnun mu? Ben neden eski bir cihaza para vereyim benim param değersiz diyorsa alsın o ekran oranı nedir ya iğrenç arkadaş, benim düşüncem bu 12 alınır diyorum ben zaten 14 çıktı, 8 performanslı olabilir ancak bir sonraki iOS güncellemesini almayacak, önemli olanda güncellik değil mi zaten?

Kullanan tanıdıklarım var. Batarya hariç memnunlar. Fanboylukta sınır tanımıyorsun. Bu kafayla devam et.😃😃😃
 
Eskidi denilmez hala 6S kullananlar bile var fakat ekranı gerçekten çok kötü iPhone 11'in, illaki iPhone alacağım diyorsanız fazla seçenek yok ikinci el 11 Pro'ya da yurt dışı 12 daha iyi olur fakat iPhone şart değilse Android tarafında daha iyi seçenekler mevcut.

Hocam emin olun kimse iPhone 6'si keyfine kullanmıyor. 64 GB var bende çok yavaş çalışıyor.
 
Kesinlikle Samsung öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı