byte.buster
Hectopat
Samsung almayı düşünmüyorum ya da Android diyeyim çünkü belli bir süre sonra çok fazla yavaşlıyor.
Şimdi Snapdragon 888 işlemcide çok fazla yavaşlıyorsa ne bileyim.
Samsung almayı düşünmüyorum ya da Android diyeyim çünkü belli bir süre sonra çok fazla yavaşlıyor.
Ben yok diye biliyorum arkadaşım iPhone 7 kullanıyor ve gayet hızlı.
Sıfır olarak alınmaz. İkinci el alacaksan alınabilir. Mate 10 Lite'dan sonra ekran kötü gelmez. Bütçe tam nedir ?Huawei Mate 10 Lite'dan iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum bütçem o kadar yetiyor. Sizce geçilir mi? Çünkü iPhone 11'in ekranı kötü diyorlar. Mate 10 Lite'a göre iyi gelir mi merak ediyorum.
Emin misiniz hocam?
O civarlarda iPhone 12/12 mini/11 Pro Max bulunabilir ama 13 bulunmaz.iOS 13 güncellemesi ile o kısıtlamayı kaldırdıklarını biliyorum. Yine söyleyeyim iPhone 11 o fiyatını hak etmiyor. 2. elde bile iPhone 13 satan bile var aynı fiyatına.
Max 17binSıfır olarak alınmaz. İkinci el alacaksan alınabilir. Mate 10 Lite'dan sonra ekran kötü gelmez. Bütçe tam nedir ?
Max 17bin.
MIUI arayüzü ile One UI arayüzünü bir tutma S22 amiral gemisi bir cihaz Snapdragon 8 gen 1 kullanıyor.Evet arkadaşım 1- 1.5 yıldır POCO X3 Pro kullanıyor ve donmalar ve yavaşlamalar hafiften başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.