iPhone 11 alınır mı?

Iphone 11 eskidi diyenler her sene yeni model alıyor sanırım. 11 64gb kullanıcısıyım ve şu anda hiçbir eksiklik hissetmiyorum telefonda. 2tb icloud'da bedava zaten. Hani merak ediyorum rahat mı batıyor?
Çıkış yılından sonra atıyorum 5 sene sonra yazılım desteği bitecekse ve sen bu cihazı çıkış yılından 3 sene sonra alıyorsan tabiri caizse son kullanma tarihine 2 sene kalmış demektir. 2 sene sonra sapasağlam telefonun Youtube bile açmayacak, çöpe atacaksın. Olay bu. Böyle eskiyor artık telefonlar.

Antutu puanlarına bakmanı öneririm 🙂 kamera konusuna gelicek olursak arkadaşımda 11 var bende s20fe iPhone biraz daha sarımtırak çekiyor 2023 Ocak ayında 13 mü 14kyami ne almıştı yalan olmasın ikinci el kutu fatura dahil sarımtırak cektiği için pek beğenmedim açıkçası o ekranı sarartan zımbırtı kapalıykende sarımtırak
AnTuTu puanları kesin bir şey göstermez ama bahsettiğiniz AnTuTu puanlarında bile S20 FE daha önde. Kamera konusunda ise sizin görüşünüz kesin bir şey göstermez. Testlerini izleyin, karşılaştırmalarına bakın.

Dostlar İphone fiyatları belli. 2. telefon olarak İphone 7 kullanıyorum, pil harici performansı hala tatmin ediyor. 11 alınır fakat o fiyata daha iyi androidler tabii ki alınabilir. 11'de gündelik bir kullanıcıyı çok çok tatmin edecektir, konu sahibi illa İphone istiyorsa alınabilir. Eskidi alınmaz diye bir olay yok. Ana telefon olarak 12 Pro Max kullanıyorum, performans olarak 7'den bir tık iyi. Pil ve depolama sıkıntısı olmasa, 7 bile kullanılır.

Çıkış yılından sonra atıyorum 5 sene sonra yazılım desteği bitecekse ve sen bu cihazı çıkış yılından 3 sene sonra alıyorsan tabiri caizse son kullanma tarihine 2 sene kalmış demektir. 2 sene sonra sapasağlam telefonun Youtube bile açmayacak, çöpe atacaksın. Olay bu. Böyle eskiyor artık telefonlar.
Öyle bir şey değil o. Güncelleme desteği kesilince telefon çöp olmuyor. Güncelleme desteği kesilidikten sonra en kötü 2-3 yıl götürür.

Artı -1 Eksi
Çıkış yılından sonra atıyorum 5 sene sonra yazılım desteği bitecekse ve sen bu cihazı çıkış yılından 3 sene sonra alıyorsan tabiri caizse son kullanma tarihine 2 sene kalmış demektir. 2 sene sonra sapasağlam telefonun YouTube bile açmayacak, çöpe atacaksın. Olay bu. Böyle eskiyor artık telefonlar.

Hocam sıfır aldığım iPhone 6S cihazımı 6 sene boyunca kullandım. 1 ay önce kadar emekliye ayırdım. YouTube bile açmayacak çöpe atacaksınız çok iddialı bir cümle olmuş.

Çıkış yılından sonra atıyorum 5 sene sonra yazılım desteği bitecekse ve sen bu cihazı çıkış yılından 3 sene sonra alıyorsan tabiri caizse son kullanma tarihine 2 sene kalmış demektir. 2 sene sonra sapasağlam telefonun YouTube bile açmayacak, çöpe atacaksın. Olay bu. Böyle eskiyor artık telefonlar.

iPhone genelde sevmem ama yazılım desteği konusunda hemen patates olmuyor.

Senin tabirin ile güncelleme desteği biten iPhone X artık YouTube açamayacak 😂

Bilmiyorsanız yorumsuz kalın, komik duruma düşmeyin.

Artı -1 Eksi
Hocam sıfır aldığım iPhone 6S cihazımı 6 sene boyunca kullandım. 1 ay önce kadar emekliye ayırdım. YouTube bile açmayacak çöpe atacaksınız çok iddialı bir cümle olmuş.
Farazi konuştum, örnek olsun diye rakamları rastgele verdim. Bu şekilde yorum yapacağınızı da biliyordum. Neyse mantığı anlayabilmeniz için yazdığımı tekrar okuyun. Ayrıca 6S özelinde daha geçen hafta elime 6S geçti müşteri navigasyon istiyordu. Cihaz App Store'dan hiçbir şey indirmiyordu. Zar zor kendi navigasyonunu aktifleştirdim.
iPhone genelde sevmem ama yazılım desteği konusunda hemen patates olmuyor.

Senin tabirin ile güncelleme desteği biten iPhone X artık YouTube açamayacak 😂

Bilmiyorsanız yorumsuz kalın, komik duruma düşmeyin.
Hemen patates olacak demedim, farazi rakamlar verdim. Anlayabilmek için tekrar okuyabilirsiniz yazdığımı. Bilmiyor da değilim, yani kendim varlığından haberiniz dahi olmayan endüstriyel gemi makinelerine kadar tamirini yapıyor olmasam dediğinize inanacağım hahaha. Tekrar okuyun arkadaşım, tekrar okuyun.

Farazi konuştum, örnek olsun diye rakamları rastgele verdim. Bu şekilde yorum yapacağınızı da biliyordum. Neyse mantığı anlayabilmeniz için yazdığımı tekrar okuyun. Ayrıca 6S özelinde daha geçen hafta elime 6S geçti müşteri navigasyon istiyordu. Cihaz App Store'dan hiçbir şey indirmiyordu. Zar zor kendi navigasyonunu aktifleştirdim.

Hemen patates olacak demedim, farazi rakamlar verdim. Anlayabilmek için tekrar okuyabilirsiniz yazdığımı. Bilmiyor da değilim, yani kendim varlığından haberiniz dahi olmayan endüstriyel gemi makinelerine kadar tamirini yapıyor olmasam dediğinize inanacağım hahaha. Tekrar okuyun arkadaşım, tekrar okuyun.

Yazdığın şeyler tutarsız, 6S her ne kadar eski de olsa yazılımı güncel denebilecek seviyede ve mağaza tarafında sıkıntı yaşamıyor.

Bilmediğim şeyler hakkında rastgele rakamlar verdim diyeceğine haklı olmaya çalışıyorsun.

Artı -1 Eksi
Konu sahibi İphone istiyorsa diyebileceğimiz bir şey yok. 11'de gayet tatmin eder. En az 4-5 yıl kullanabilir.
İlle de iPhone istiyorum dememiş ki, öyle diyorsa gitsin alsın zaten niye bize soruyor? Ama sormuş, ben de mantıklı olanı söyledim. İki cihazı da kullanmış biriyim ayrıca, fikir belirtme hakkına sahibim bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı