iPhone 11 alınır mı?

Yazdığın şeyler tutarsız, 6S her ne kadar eski de olsa yazılımı güncel denebilecek seviyede ve mağaza tarafında sıkıntı yaşamıyor.

Bilmediğim şeyler hakkında rastgele rakamlar verdim diyeceğine haklı olmaya çalışıyorsun.
Arkadaşım yalan borcum mu var benim dalga mı geçiyorsunuz? Üç gün önce elimde olan cihazda gördüğümü söylüyorum ben. İster inan ister inanma. Uygulama güncelleme yapıp iOS bilmem kaç altı kullanamaz dediğinde kullanamazsın bitti bu kadar.

Bilmediğim şeyler hakkında da rastgele rakam verdim zaten onu söylüyorum en başından beri. Zamanımı çarçur etmeyeyim iPhone 11 ne zaman çıkmış ne zaman bitecekmiş ıvır zıvır araştırmak yerine genel süreci yazdım. Ama okuduğunuzu anlayamadığınız için daha çok zamanım çarçur oldu şurada resmen. Niye laf anlatıyorsam, hadi iyi forumlar

Forumda sürekli aynı şey oluyor.
Konu sahibi tartışma yaratacak bir konu açıyor ve bir daha da bakmıyor.
Hem de kırk kere açılmış bir konu. Vallahi nereden geldim yazdıysam. Pişman oldum.

Artı -1 Eksi
İlle de iPhone istiyorum dememiş ki, öyle diyorsa gitsin alsın zaten niye bize soruyor? Ama sormuş, ben de mantıklı olanı söyledim. İki cihazı da kullanmış biriyim ayrıca, fikir belirtme hakkına sahibim bence.
Varsayım yaptım zaten. Android tercih edebilirse bu fiyatlarda daha mantıklı olur zaten.

İki cihazı da kullanmış biriyim ayrıca, fikir belirtme hakkına sahibim bence.
S23'ün daha iyi olduğunu biliyorum hocam. Bazı kişiler sadece İphone kullanmak istiyor. Eğer öyle bir isteği yoksa bu bütçede S23 çok daha mantıklı.
Takıldığım nokta bazı kişiler 11 çok eskidi falan demiş, ona takıldım. 2. telefon olarak İphone 7 kullanıyorum, pil ve depolama harici hala iş görüyor. 11'de gayet uzun süreler götürecektir. Fakat ben olsam bu bütçede anlık düşünürsem S23 alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı