Forumda sürekli aynı şey oluyor.
Konu sahibi tartışma yaratacak bir konu açıyor ve bir daha da bakmıyor.
Arkadaşım yalan borcum mu var benim dalga mı geçiyorsunuz? Üç gün önce elimde olan cihazda gördüğümü söylüyorum ben. İster inan ister inanma. Uygulama güncelleme yapıp iOS bilmem kaç altı kullanamaz dediğinde kullanamazsın bitti bu kadar.Yazdığın şeyler tutarsız, 6S her ne kadar eski de olsa yazılımı güncel denebilecek seviyede ve mağaza tarafında sıkıntı yaşamıyor.
Bilmediğim şeyler hakkında rastgele rakamlar verdim diyeceğine haklı olmaya çalışıyorsun.
Hem de kırk kere açılmış bir konu. Vallahi nereden geldim yazdıysam. Pişman oldum.Forumda sürekli aynı şey oluyor.
Konu sahibi tartışma yaratacak bir konu açıyor ve bir daha da bakmıyor.
Varsayım yaptım zaten. Android tercih edebilirse bu fiyatlarda daha mantıklı olur zaten.İlle de iPhone istiyorum dememiş ki, öyle diyorsa gitsin alsın zaten niye bize soruyor? Ama sormuş, ben de mantıklı olanı söyledim. İki cihazı da kullanmış biriyim ayrıca, fikir belirtme hakkına sahibim bence.
S23'ün daha iyi olduğunu biliyorum hocam. Bazı kişiler sadece İphone kullanmak istiyor. Eğer öyle bir isteği yoksa bu bütçede S23 çok daha mantıklı.İki cihazı da kullanmış biriyim ayrıca, fikir belirtme hakkına sahibim bence.
Lise 3 öğrencisiyim. iPhone 11 yeterli olur mu 128 GB?
Lise 3 öğrencisiyim. iPhone 11 yeterli olur mu 128 GB?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.