iPhone 11 alınır mı?

Vay güzel hocam. Aldığınızda söyleyin olmazsa bende mi iPhone 11 geçsem? Androidciyim ama hic iPhone kullanmadim. İstesem gecerim.
Dün ben de konu açtım, S21 satıp ne alabilirim diye. Ama iPhone 12 Mini'den ileri gidemedim. Çok pahalı piyasa. S22'ye geçeceğim ya da kalacağım.

Dün ben de konu açtım, S21 satıp ne alabilirim diye. Ama iPhone 12 Mini'den ileri gidemedim. Çok pahalı piyasa. S22'ye geçeceğim ya da kalacağım.
Vallahi öyle hocam ama iOS'a geçmek çok iyi olur hem piyasası iyi elden çıkarması daha rahat olur Androide göre ama S22'de iyi cihaz.

Vallahi öyle hocam ama iOS'a geçmek çok iyi olur hem piyasası iyi elden çıkarması daha rahat olur Androide göre ama S22'de iyi cihaz.
Son testlerde sürekli gömdüğüm Exynos 2100 ile aşağı yukarı aynı hatta daha çok throttle yemiş olması gözümü korkutuyor.
Ulan Samsung, SD 888 ile getirseydin ya!
Bıktım şu 2100'den.

Son testlerde sürekli gömdüğüm Exynos 2100 ile aşağı yukarı aynı hatta daha çok throttle yemiş olması gözümü korkutuyor.
Ulan Samsung, SD 888 ile getirseydin ya!
Bıktım şu 2100'den.
Ne olacak Samsung'un Exynos sevdası.Olmuyor abi olmuyor ya.S20FE'de ki gibi optimize edin işte Snapdragon'u.

@yus4ff ediyorlar zaten ama getirmiyorlar.
SD 888 taş gibi işlemci, gelseydi direkt onla değiştirirdim.
S22 serisi Allah'tan Exynos 2200 ile gelmedi. O daha büyük facia.

@yus4ff ediyorlar zaten ama getirmiyorlar.
SD 888 taş gibi işlemci, gelseydi direkt onla değiştirirdim.
S22 serisi Allah'tan Exynos 2200 ile gelmedi. O daha büyük facia.
Hocam S23FE işi hakkında falan bir bilgin var mı getircekler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı