iPhone 11 alınır mı?

Hocam sıfır alacaktım neden öyle dedin.
Eğer ıphone istiyorum diyorsan zaten diyecek bir şeyimiz yok. Kötü telefon değil aslında sadece eskidi ve fiyatı kendisine göre çok pahalı. Daha iyi özellikleri olan samsung modelleri var ama illa ki İOS olsun diyorsan fazla vakit kaybetmeden gidip al derim hayırlı olsun

Bütçem 25bin TL ona göre bir şeyler almam lazım şu anki telefonum Samsung A51 doğdugumdan beri Samsung kullanıyorum bu yüzden iPhone almak istiyorum 25000 lira civarında var mıdır?
Hocam S23 FE alın. Sonradan pişman olmak istemezsiniz diye umuyorum. Doğduğunuzdan beri Samsung kullanıyor olabilirsiniz farklılık yapmak istiyor olabilirsiniz ancak S23 FE ile iPhone 11 arasında gerçekten dağlar kadar fark var. Aynı fiyata 300 kat daha iyi ürün tercih edebiliyorsun. Üstelik Buds 2 veriyorlardı birkaç gün önce S23 FE alana bedava, eğer bitmediyse.

Merhaba, iPhone 11 kullanıyorum S23'e geçmeyi düşünüyorum. S23'ü yurt içi almam mı mantıklı olur yoksa yurt dışı mı?
Örnek...

Kısa bir süre mi? Neredeyse 2 yıldan bahsediyoruz. Ayrıca sadece işinize gelen kısmı okumuşsunuz.
Evet 2 yıl bakıldığı zaman az bir süre değil ama 20 25 bin TL verip telefon alınca da bir 5 yıl güncelleme desteği bekler insan. iPhone 13 bence 2027-2028'e kadar güncelleme alır. Bakıldığı zaman 10 bin TL fazla verip almak daha mantıklı geliyor bana.

Evet 2 yıl bakıldığı zaman az bir süre değil ama 20 25 bin TL verip telefon alınca da bir 5 yıl güncelleme desteği bekler insan. iPhone 13 bence 2027-2028'e kadar güncelleme alır. Bakıldığı zaman 10 bin TL fazla verip almak daha mantıklı geliyor bana.

5 yaşında ki bir telefondan bu saatten sonra 5 yıl güncelleme ömrü istemek akıl tutulmasıdır. iPhone 11 zaten yeteri kadar güncelleme aldı ve bu saatten sonra da alacak. Her mesajıma “hahaha” atıp ortalığı kızıştırmayın demekte ayrı bir mesele. Ben hiçbir mesajımda iPhone 11 şöyle böyle dedim mi? Hayır. Sadece yanlışınızı düzeltiyorum. Ayrıca uygulama + güvenlik güncellemelerini sayarsak iPhone 13'te en az 2030'a kadar falan güncelleme alır.

Dosya Ekleri

• IMG_3486.jpeg
    IMG_3486.jpeg
    216,7 KB · Görüntüleme: 45

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı