iPhone 11 almak için 12'nin çıkması beklenir mi?

serkangunay

Femtopat
Merhabalar arkadaşlar. 5 senelik Z5'ime veda etmek üzereyim ve Apple'a geçme kararı aldım. iPhone 11 ilgimi çekti ve almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var. Sizce 12 çıktığı zaman fiyatı çok düşer mi 11'in? O zaman mı almalıyım yoksa şu an Hepsiburada'da vade farksız kampanyası varken şimdi almam daha mı mantıklı?

Bir de 64 GB mı yoksa 128 mi tercih etmeliyim? 5 sene kadar kullanmayı planlıyorum. Telefonda deli gibi oyun oynayan birisi değilim. Fotoğraf çekerim ama çok fazla değil. Dizi filmi de zaten izledikten sonra silme huyum var. 64 GB bana yeter mi yoksa 128 almam daha mı iyi olur, yoksa gereksiz mi olur?

Ayrıca bir ricam var, lütfen bu konunun altına gelip de "Xiaomi vs. al, elmaya o kadar para verilmez yaw ehuehue" gibi şeyler yazmayın. Fikrim asla değişmeyeceği gibi yorum kalabalığı yapmış ve boş yere uğraştırmış olacaksınız. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone haterları gelmeden cevaplayalım,
iPhone 11'in fiyatının ucuzlama ihtimali var ve söylentiler iPhone 12'de şarj aleti olmayacak diyor. (Kim çıkarıyor böyle söylentileri?)
Benim fikrim beklemek istemiyorsanız alabilirsiniz ama büyük ihtimalle ucuzlayacaktır.
1596450278926.png

1596450305241.png

1596450331987.png

Yani, 12 çıkınca 11 bulabilirsen al.

Yahu kardeşim sorunlu musunuz adam demiş kararım kesin daha boş yapıyorsunuz.

Bu gibi adamların önem verdiği tek şey kağıt üstündeki teknik detayların cafcaflı olması. 10000 MP kamera, 828392 çekirdek işlemci falan. Ne hikmetse kameraları hala iPhone'un "düşük" megapikselli kameraları kadar iyi değil, rami yüksek olmasına rağmen de 2 seneye kasıyor. Laf anlatamazsın ki bunlara, takmadan geçmek en iyisi.

İphone fiyatları genel olarak düşmez. İphone 7 kullanıcısıyım (sıfır fiyatı hala benim aldığım fiyatta). Eğer şimdi alacaksanız 64'lük değil 128 lik modelini alın ileride hafıza problemi yaşarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı