iPhone 11 ile iPhone 12 mini takas yapılır mı?

darkness55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben iPhone 11 satıyordum biri takas istedide bende birilerine danışayım dedim benim iPhone 11 %82 pil ömrü ve kozmetik durumu hayet iyi her şeyi çalışıyor bir kadın bana takas isteğinde bulundu bir iPhone 12 Mini'yle iPhone 11 de iPhone 12 mini de 128 GB ama iPhone 12 pil yüzdesi %77 sizce takas etmeli miyim?

Merhaba ben iPhone 11 satıyordum biri takas istedide bende birilerine danışayım dedim benim iPhone 11 %82 pil ömrü ve kozmetik durumu hayet iyi her şeyi çalışıyor bir kadın bana takas isteğinde bulundu bir iPhone 12 Mini'yle iPhone 11 de iPhone 12 mini de 128 GB ama iPhone 12 pil yüzdesi %77 sizce takas etmeli miyim?

11'den 12 miniye geçtim dünya varmış resmen dedim ekran kalitesi olsun kamera olsun hız olsun 11'den 5 gömlek üstte özellikle ekran olarak temizse kesinliklen geçmenizi tavsiye ederim.

Her iki cihazın da bataryası iç açıcı değil. 12 Mini modeline batarya alman gerekecek. Bir sıkıntısı yoksa takas yapmak mantıklı. 12 Mini arka kamera, ekran ve donanım olarak daha iyi cihaz.

Önemli olan boyu değil işlevi dersen al ama boyuna takılırsan iPhone 11'in yanında cücük kalır.
Şey gibi düşün Clio 2 3 kapı hatcback yanına Volkswagen Caddy koy arasındaki boyut farkı bu 2 telefon arasındads geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı