iPhone 11 mi 12 mi?

Ölümcül bir fiyat farkı yok kesinlikle 12.
 
Fiyat farkına ne bakıyorsun? Ben zaten diyorum 6 yaşında cihaz ve 0 alınmaz.



Vallahi hocam bilmiyorumda işlemcisini, ekranı 120 Hz olmasına rağmen benimki daha akıcı.
Zaten kimse sıfır alınır demez hocam, akıl var mantık var. İkinci el temiz denk getirilirse, iPhone şartı varsa alınır ama. İşlemcisi güçlü.
 
Birisi 11 almak gibi hataya düşmeyin diyorda ondan dedim. Çoğu orta segment Android'den iyi ekran dışında, şahsen A71 de kullandım OLED'di pek fark hissetmedim.
Siyah ekran dışında çok büyük bir fark olmaz zaten, ikinci el alınabilir bence de.
(Nit açısından bahsediyorum @BehzatAmirim İlla ki canlılık farkı olacak, ama sonuçta amiral gemisi bir iPhone'daki renk tonları kötü değildir; fark olmaz demedim. Çok fark olmaz dedim.)
 
Son düzenleme:
Ekran yenileme hızına fazla takılmayın vasat bir işlemci 500 Hz ekran dahi olsa akıcı bir deneyim yaşatamaz.

Hocam S21 Ultra kaç Hz bilmiyorumda ne kadar linç yiycek olsam da oda arkadaşta var cidden takas edelim diyor. Aldığına pişman iPhone akıcılığı yok diyor oda.
 
iPhone 11 1 veya 2 yıl içinde güncelleme almayacak bana kalırsa iPhone 12 almak 11'e göre mantıklı hem pek fiyat farkıda söz konusu değil.
 
Hocam S21 Ultra kaç Hz bilmiyorumda ne kadar linç yiycek olsam da oda arkadaşta var cidden takas edelim diyor. Aldığına pişman iPhone akıcılığı yok diyor oda.
Öyle bir durum yok. S21 Ultra 120 Hz ve panelinin CoF sayısı, arabirimin smoothluğu vs. gayet iyi. 13 Pro ne kadar akıcıysa, S21 Ultra’da o kadar akıcı, kendi rakibi olan 12 Pro ile kıyaslama gereğinde dahi bulunmayacağım, 60 Hz bir panele sahip çünkü, S21 Ultra tam 2 kat daha smooth.

Kısacası, arkadaşınızın söyledikleri kalıplaşmış yaygaralardan ibaret.
 

Geri
Yukarı