iPhone 11 mi Android mi?

Buna ekran kalitesi berbat olan iPhone 11 güldü.
Bazıları bunu umursamıyor ya da farkında değil. 11'den 14 Pro'ya geçen arkadaşıma "11'in ekranı leş." dedim. Anlamadı. Anlamayacak insanlara kakalar işte. Ne güzel.

Buna ekran kalitesi berbat olan iPhone 11 güldü.

Kalitesi berbat? Sırf HD panele sahip diye mi?
Tamam sen Android al 2 hafta sonra 3K aşağı satacaksın ama iPhone alsa değerini koruyacak.
2 hafta önce 4500'e aldığım iPhone SE 2'yi şu anda 6000'e rahatça satabilirim mesela.

Bazıları bunu umursamıyor ya da farkında değil. 11'den 14 Pro'ya geçen arkadaşıma "11'in ekranı leş." dedim. Anlamadı. Anlamayacak insanlara kakalar işte. Ne güzel.
Ekran kalitesi önemli değil sadece kamerası için ve de değer kaybetmemesi için istiyorum. Tek sıkıntı uzun yıllardır Android kullanıcısıyım Iphone ekosistemine hakim değilim ve hoşuma da gitmiyor.
Sırf değer kaybetmemesi için Iphone alınır mı sizce? Hem değer kaybı Android'de ne kadar olur ki?

Gayet de farkındalar ama Apple hayranlığı yapmaktan bunu düşünecek zamanları yok. S21FE veya realme GT2 gibi iPhone 11'den daha iyi cihazlar varken iPhone 11 önermek sadece hayranların işi.
Yok bazıları gerçekten farkında değil. Özellikle teknolojiden anlamayan kişiler bir gram farkında olmuyor. 14 Pro alan arkadaşımın teknoloji bilgisi 0 hatta kap falan takmadan öylesine kullanıyor. Bir gram farkında değil. Fanlar ayrı konu. Ben de bir nebze fan sayılırım.

Ekran kalitesi önemli değil sadece kamerası için ve de değer kaybetmemesi için istiyorum. Tek sıkıntı uzun yıllardır Android kullanıcısıyım Iphone ekosistemine hakim değilim ve hoşuma da gitmiyor.
Sırf değer kaybetmemesi için Iphone alınır mı sizce? Hem değer kaybı Android'de ne kadar olur ki?
Bu kadar mutsuz olacaksan alma. Değer kaybını düşünme alıcısı bulunur elbet. Ben kamera için A54 de öneririm ama S serilerinin FE'lerine de bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı