iPhone 11 mi Android mi?

Android'de anca S21 FE alirsin. iPhone tabii ki de. Ekrani falan bahane edenler gelmeden söyleyeyim.
2K ve AMOLED telefondan HD IPS telefona geçtim, renk doygunlugu harici bir artisi yok.
Model yükseltilecekse iPhone tercih edilmeli, yoksa iPhone 11 almaya gerek yok.

iPhone 11 elime almışken beğenmedim, Amoled panele kıyasla renkleri solgun geldi.

Aman hocam almayın. S21FE bakın.
Normal alınırdı ama 2. eli üzer. Pilini de biraz kötü diye aslında. Çok kötü olan pili kilitleyebilir size. Zaten sıfır olarak S21FE iPhone 11'den daha iyi bir telefon.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 10-16 bin arası telefon alacağım.
iPhone isteme sebebim; 2.el satarken fiyatının düşmemesi (Android'lerin fiyatları hızlı düşüyor ya da ben öyle biliyorum.), kamerası iyi olması.
Kamerası iyi olan daha iyi telefonlar var evet ama 2.el satarken değeri düşüyor ve açıkçası bir telefona o fiyatları vermek istemiyorum.

S21FE öneririrm, Realme GT2 de olabilir. Yurt dışı IMEI atılmış Nothing Phone da düşünebilirsin. iPhone 11 önermiyorum. 2. el konusuna göre hareket etmeni mantıklı bulmadım, ürünü kullanmak için alacaksın en kullanışlı olanı ve seni en mutlu edecek olanı seçmen lazım. İlla ben satarım telefonu diyorsan tek seçenek iPhone kalıyor zaten.

S21FE öneririrm, Realme GT2 de olabilir. Yurt dışı IMEI atılmış Nothing Phone da düşünebilirsin. iPhone 11 önermiyorum. 2. el konusuna göre hareket etmeni mantıklı bulmadım, ürünü kullanmak için alacaksın en kullanışlı olanı ve seni en mutlu edecek olanı seçmen lazım. İlla ben satarım telefonu diyorsan tek seçenek iPhone kalıyor zaten.
Hocam telefonu kullanmıyorum sorun orada. Köşede boş boş duran altınları bozdurup hem telefonum olsun hem enflasyona karşı önlem alayım diye alıyorum Iphone'u.
Androdilerin de kamerası sürekli sıkıntı çıkarıyor bu sıkıntılardan da yorulduğum için Iphone düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı