iPhone 11 mi Android mi?

Ekran kalitesi önemli değil sadece kamerası için ve de değer kaybetmemesi için istiyorum. Tek sıkıntı uzun yıllardır Android kullanıcısıyım iPhone ekosistemine hakim değilim ve hoşuma da gitmiyor.
Sırf değer kaybetmemesi için iPhone alınır mı sizce? Hem değer kaybı Android'de ne kadar olur ki?
Sadece kamera ise S21 FE ama değer kaybı ise 11. Kısacası birinden vazgeçin.
iPhone 11 daha güçlü islemci sunuyor.
S21 FE ise ekran ve kamera paketinde daha iyi.

O kadar parayı 5 yıllık OLED bile olmayan bir ekrana vermeyi düşünüyorsan git iPhone 11 al. Seneye yazılım desteği de kesilince Whatsapp ne zaman çalışmayı durduracak acaba diye düşünmeye başlarsın.

Seneye yazılım desteği de kesilince WhatsApp ne zaman çalışmayı durduracak acaba diye düşünmeye başlarsın.

2013'te çıkan iPhone 5S bile hala açabiliyorken iPhone 11 mi açamayacak birkaç sene sonra?

IMG_0630.png

2013'te çıkan iPhone 5S bile hala açabiliyorken iPhone 11 mi açamayacak birkaç sene sonra?

Eki Görüntüle 1909610

Madem Apple hayranısınız gidip hemen orada işe başlamalısınız bence. Burada boşa vakit harcamayın.

Ayrıca seneye iPhone 5S büyük ihtimalle WhatsApp'ı açmaz iOS 12'den daha yüksek sürüm ister.

Ayrıca seneye iPhone 5S WhatsApp'ı açmaz iOS 12'den daha yüksek sürüm ister.

O zaman top 6S'e döner, o da 2015'te çıkmış bir telefon ve iOS 15 istiyor. WhatsApp'a ise hemen iOS 15 gereksinimi gelmez.

WhatsApp çalışır Twitter çalışmaz illa bir hinlik çıkarır Apple.

Suçlu Apple mı oluyor burada? Uygulama gereksinimi armut topluyor sanırım.

Suçlu Apple mı oluyor burada? Uygulama gereksinimi armut topluyor sanırım.

Doğru dediniz burada Apple değil uygulamanın geliştirici mesela "WhatsApp LLC" suçlu oluyor. Çünkü Apple kendisi o uygulamanın desteğini kesmiyor. Sadece cihazların ve kendi uygulamalarının (emin değilim) desteğini kesiyor o kadar.

720p ekranlı telefona bu kadar para verilmez. S21 çok daha iyi olur ama IPhone'u aldığınız fiyata veya üstüne satabileceğinizi düşünüyorsanız alabilirsiniz.

Sadece cihazların ve kendi uygulamaların (emin değilim) desteğini kesiyor o kadar.

Evet, sadece cihaz desteği kesiliyor.

Android'de neden böyle bir şey olmuyor? Ayrıca beni Apple nefretçisi sanmayın ben de Apple seviyorum ancak iPhone 11 26.000 TL'yi hak ediyor mu siz söyleyin.

Hak etmiyor, biraz daha fark ile 12 mini alirim o paraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı