Bütçe maksimum 25 onun yerine yenilenmiş 12 alabilirim, yenilenmişler alınır mı?
Yoksa biraz daha verip 12 mi alayım yoksa onun da mı 11'den farkı yok.
Bildiğin kadarıyla? Kaç kere kullandın? Kaç kere tecrübe ettin? Bilmeden konuşması kolay. 12 11’den her yönüyle üstün.11 öneririm 12 bildiğim kadarıyla vasat bir model, normal 2 3 telefoncuya sorun isterseniz, kimse 12 önermez buradaki arkadaşlar ne diye öneriyor bilmiyorum.
Bütçe maksimum 25 onun yerine yenilenmiş 12 alabilirim, yenilenmişler alınır mı?
Yoksa biraz daha verip 12 mi alayım yoksa onun da mı 11'den farkı yok.
Peki 12 yerine 11 Pro Max daha mı iyi olur telephoto özelliği de var kamera olarak da düz 12'den iyi kasa tasarımı da iyi şarj ömrü 11 ve 12'ye nasıl olur?
iPhone 12 almak yine daha mantıklı. Kamera yönünden telephoto’ya ihtiyaç duymuyorsan iPhone 12 daha başarılı. Donanım olarak da iPhone 12 daha başarılı. iPhone 11 Pro Max’in 12’ye göre tek artısı (pil sağlıklarını aynı düzeyde var saydığımızda) bir tık batarya ömrü ve paslanmaz çelik kasası olur. Ancak iPhone 12 bir yıl daha güncel, donanım ve kamera yönünden daha iyi bir cihaz.Peki 12 yerine 11 pro max daha mı iyi olur telephoto özelliği de var kamera olarak da düz 12 den iyi kasa tasarımı da iyi şarj ömrü 11 ve 12 ye nasıl olur
Donanım olarak fark olsa da çok da donanımlık bir durumum yok oyun oynamıyorum gün içinde sadece sosyal medya ve spotify kullanıyorum. Şarjı sabah 10 dan akşam 10 kadar yetse yeter.iPhone 12 almak yine daha mantıklı. Kamera yönünden telephoto’ya ihtiyaç duymuyorsan iPhone 12 daha başarılı. Donanım olarak da iPhone 12 daha başarılı. iPhone 11 Pro Max’in 12’ye göre tek artısı (pil sağlıklarını aynı düzeyde var saydığımızda) bir tık batarya ömrü ve paslanmaz çelik kasası olur. Ancak iPhone 12 bir yıl daha güncel, donanım ve kamera yönünden daha iyi bir cihaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.