11’i XS’le beraber neden desteğini kessinler?Evet. Tahminimce şu 4 modelin son güncellemesi olacak.
Eki Görüntüle 1950773
Hatta SE 2. nesil de almaz gibi.
11’i XS’le beraber neden desteğini kessinler?Evet. Tahminimce şu 4 modelin son güncellemesi olacak.
Eki Görüntüle 1950773
Benim düşüncem bu yönde. Apple'dan böyle bir sürpriz bekliyorum. İphone 11 İOS 18 alırsa şükredin ama 19 alması mümkün değil gibi gözüküyor.11’i XS’le beraber neden desteğini kessinler?
Şükredilecek bir durum yok çünkü alacak.18 alırsa şükredin.
Hayır öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Yukarıda da açıkladım zaten. Bu cihazlar halen çok güçlü ve Apple üst modeller kadar yazılımlarına odaklanmasa da erkenden çekmez. Seneye göreceğiz bu benim görüşüm tabii ki Apple son anda karar değiştirebilir. Ancak cihazların donanım gücüne bakınca mantıksız geliyor desteğin çekilmesi. iPhone X gerçekten zayıf kalan bir cihaz. XS ise ondan çok daha güçlü özellikle yapay zeka birimi. iPhone 11 serisinde de bu birim aynı kaldı çekirdek sayısı olarak ama işlem kapasitesi yükseltilmişti.Bir anda 3 model birden güncelleme vermeyimi kesecekler? 19 ve 19un alt sürümlerini (19.1) alır.
iPhone 11 serisinde donanım farkı yok yalnız. Düz 11'in ekranı hariç RAM miktarı ve işlemcisi tamamen aynı abileriyle. Haliyle Pro modeli devam ettirip düz modeli kesmek gibi bir durum yaşanmaz. Ya beraber devam ederler ya beraber kesilirler.Evet. Tahminimce şu 4 modelin son güncellemesi olacak.
Eki Görüntüle 1950773
Bu arada 11'in iOS 18 alması lazım. Henüz 11'in fişi çekilmez.Benim düşüncem bu yönde. Apple'dan böyle bir sürpriz bekliyorum. IPhone 11 iOS 18 alırsa şükredin ama 19 alması mümkün değil gibi gözüküyor.
Cihazlar: iPhone 11 Pro Max, iPhone 13.
Bana bu cihazların net karşılaştırması lazım (fiyatları dahil).
Gereksiz saçma bir tahmin bu arada, hem A13 Bionic işlemci olarak Apple’ın ürettiği neredeyse her şeyde (tablet, Apple TV, apple display, altyapı olarak Apple Watch 6-7’lerde ve iPhone’larda yani çok kalemde kullanıldığı için dediğiniz gibi olmayacaktır).18 alırsa şükredin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.