5 günlük cihaz ama bana şarjı hızlı gidiyormuş gibi geldi. 5 6 dakikada bir şarjı 1 azalıyor ve günde 2 kez şarj ediyorum bazen.
21.10.2020 tarihinde bende almışım. Benim de dikkatimi çeken pil sağlığının hızlı düşmesi oldu. Şu an %85 bilmiyorum iyi mi kötü mü?
6 saat kullanım gayet yeterli bence.Usta günde maksimum 6 saat kullanıyorum 1 defa şarj etmeyle ve pil sağlığım 100.
Hocam konu eski ama yaşadığım sıkıntısan kaynaklı olarak cevap yazmak istedim. 5100 mahlık pili olan poco x3 ten iphone 11 e geçtim, %100 dolu şarjla 5 - 5.5 saat ekran süresi alıyorum. Bana da apple pil performansı çok kötü gibi geldi.Eğer Android bir cihazdan geçtiyseniz, özellikle 5000mah vb hızlı gidiyor gibi hissediyorsunux.
Hocam konu eski ama yaşadığım sıkıntısan kaynaklı olarak cevap yazmak istedim. 5100 MAh'lık pili olan POCO X3'ten iPhone 11'e geçtim, %100 dolu şarjla 5 - 5.5 saat ekran süresi alıyorum. Bana da Apple pil performansı çok kötü gibi geldi.
Hocam bataryası 5000mah den kat kat daha az. Ama tabi ekran süresi tamamen pil kapasitesi ile alakalı değil gücü doğru yönetmek önemli. Sizin konunuza gelecek olursak, iPhone 11 normal şartlarda 7-8 saat ekran süresi görebilir. Bu da zaten bir günü çıkarmaya yeter aslında. Siz tahminimce oyun oynuyorsunuz uzun süre. Öyle ise çıkarmaması normal. Pek oynamıyor iseniz, pil sağlığını kontrol edin. Değişmesi gerekebilir. Apple pil Performansı aslında o kadar da kötü değil. Batarya kapasiteleri bir tık az sadece.Hocam konu eski ama yaşadığım sıkıntısan kaynaklı olarak cevap yazmak istedim. 5100 mahlık pili olan poco x3 ten iphone 11 e geçtim, %100 dolu şarjla 5 - 5.5 saat ekran süresi alıyorum. Bana da apple pil performansı çok kötü gibi geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.