iPhone 11 vs 11 Pro Max vs S22

İçinden cikilamayacak bir algı bu karar verdim artık en iyisi Allah'im bismillah deyip birini almak.

Hocam fazla soru sordum affola
Instagram'a video atarken tatmin ediyor mu peki? Ulan 20k verdik şu stye bak🤔 dedirtiyor mu?
İnstagram'a fotoğraf bile atmıyorum bu konuda hiç bilgim yok. Ama 20K verip de annemin M33'ünün batarya performansına her gün gıpta ile bakıyorum. Nazar değecek yakında kemiksiz 7-8 saat ekran süresini görünce sinirlenmemek elde değil S22 ile. Bence kendinize bir akıllı saat de almış sayıp S23 alabilirsiniz bütçeyi aşıyor biliyorum ama S23 S22 ile aynı fiyata geliyor bu şekilde hem de daha yeni, iyi bir telefon almış olursunuz.

Güncelleme:
Bir aile dostu telefonuncunun yanına gittim.
Kendisine 256 GB 11promax almak istediğimi söyledim.
Bana 2.elde 256 GB bulunmadığını
64 GB temiz bulunabileceğini hatta ve hatta.
11Promax'in kamerası IP11'den kötü bizzat kendim denedim Android gibi çekiyor ve 2.el bir telefona sırf ekranı biraz daha güzel diye 22K vermek mantıklı değil' dedi.
Hem 2. el telefon kac sene kullanılmış bir de git sıfır al,
Bana iPhone 11 al kafan rahat olsun dedi.

Yine kararsız kaldım
Bütçem maksimum 20k.

3 seçenek var;

•S22 ( ciddi batarya sorunu ) 19k

•iPhone 11 ( 3.yılında ve ipslcd orta kalite bir ekran) 18k

•iPhone 11 Pro Max 2.el olduğu halde ve listedeki en pahalı cihaz temizi 22K
Ve sözde kronik sorunlu.

tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eğer Android istiyorsanız 19k'ya S22 alabilirsiniz. Bataryasını değiştirirsiniz kullanırsınız. Eğer iPhone istiyorsanız ayrıca kamera sizin için önemliyse iPhone 11 Pro Max sizi kurtarır.

İçinden cikilamayacak bir algı bu karar verdim artık en iyisi Allah'im bismillah deyip birini almak.

Hocam fazla soru sordum affola.
Instagram'a video atarken tatmin ediyor mu peki? Ulan 20k verdik şu stye bak🤔 dedirtiyor mu?

1080p 30FPS dışında mutlu etmez. Samsung Instagram için optimizasyon yaptı ama bu iyi kalite için tek başına yeterli değil. Uygulama geliştiricileri Android'deki Instagram'a 1080p 60FPS, 4K 30FPS ve 4K 60FPS desteği getirmesi lazım. Bu optimize edilmediği sürece videoda çok iyi kaliteyi sadece 1080p 30FPS de alırsın.

1080p 30FPS dışında mutlu etmez. Samsung Instagram için optimizasyon yaptı ama bu iyi kalite için tek başına yeterli değil. Uygulama geliştiricileri Android'deki Instagram'a 1080p 60FPS, 4K 30FPS ve 4K 60FPS desteği getirmesi lazım. Bu optimize edilmediği sürece videoda çok iyi kaliteyi sadece 1080p 30FPS de alırsın.
Dediğinize katılıyorum hocam. Instagram'da yüksek kalitede video çekince görüntü çamur gibi çıkıyor.

Ilk defa duydum ben 4K 60FPS'te de destek var sanıyordum o zaman şöyle bir güncelleme yapayım.
25k bandına çıkarsam.
Sıfır S23.
2.el 12Pro
Vesselam daha da dusunemicem yeter daa beynim ağrıdı.

Instagram'a fotoğraf bile atmıyorum bu konuda hiç bilgim yok. Ama 20k verip de annemin M33'ünün batarya performansına her gün gıpta ile bakıyorum. Nazar değecek yakında kemiksiz 7-8 saat ekran süresini görünce sinirlenmemek elde değil S22 ile. Bence kendinize bir akıllı saat de almış sayıp S23 alabilirsiniz bütçeyi aşıyor biliyorum ama S23 S22 ile aynı fiyata geliyor bu şekilde hem de daha yeni, iyi bir telefon almış olursunuz.

Ne yapıp ne edip butcemi arttırıp S23 almak en iyisi sıfır tercihi olarak
2.el alacak olursam da IOS'tan yana kullanırım seçimimi.

Ilk defa duydum ben 4K 60FPS'te de destek var sanıyordum o zaman şöyle bir güncelleme yapayım.
25k bandına çıkarsam.
Sıfır s23.
2.el 12Pro.
Vesselam daha da dusunemicem yeter daa beynim ağrıdı.

Ne yapıp ne edip butcemi arttırıp S23 almak en iyisi sıfır tercihi olarak.
2.el alacak olursam da IOS'tan yana kullanırım seçimimi.

Sosyal medya ağırlıklı kullanım varsa ikinci el 12 Pro al. Sosyal medya ile işin yoksa ya da sadece fotoğraf atarım diyorsan S23 al.

11Promax'in kamerası IP11'den kötü bizzat kendim denedim Android gibi çekiyor ve 2.el bir telefona sırf ekranı biraz daha güzel diye 22K vermek mantıklı değil' dedi.
Doğru değil.

Batarya önemliyse 11 PM, değilse S22 almanı öneririm. Ekran ve kamera avantajı var S22'nin. İki telefon da kamera olarak memnun eder. Batarya performansı daha iyi olduğu için 11 PM tercih ederdim. Android seviyorsan S22 de alabilirsin.

Doğru değil.

Batarya önemliyse 11 pm, değilse S22 almanı öneririm. Ekran ve kamera avantajı var S22'nin. İki telefon da kamera olarak memnun eder. Batarya performansı daha iyi olduğu için 11 pm tercih ederdim. Android seviyorsan S22 de alabilirsin.

Hocam peki 2.el bir 11pm temizi 256'sı minimum 22K civarlarında, lakin 0 128 11 17k
Temiz bulsak 11pm sorun olur mu?
Daha once hiç 2.el telefon almadım ve içime de pek sinmiyor.
Birçok yorumda okudum;
S21i, S21fesi olan arkadaşım benim iPhone11'den çekiyor kendi fotoğrafını tarzı.
S23 çok alasim var lakin 25k çok fazla bütçeme
Ve 4 yıllık bir 2.el telefona 22K fazla gibi geldi.
Bu 3 secenegin içine iPhone 12 eklesek tercihiniz ne olurdu?
Neden?

Hocam peki 2.el bir 11pm temizi 256'sı minimum 22K civarlarında, lakin 0 128 11 17k.
Temiz bulsak 11pm sorun olur mu?
Daha once hiç 2.el telefon almadım ve içime de pek sinmiyor.
Birçok yorumda okudum;
S21i, S21fesi olan arkadaşım benim iPhone11'den çekiyor kendi fotoğrafını tarzı.
S23 çok alasim var lakin 25k çok fazla bütçeme.
Ve 4 yıllık bir 2.el telefona 22K fazla gibi geldi.
Bu 3 secenegin içine iPhone 12 eklesek tercihiniz ne olurdu?
Neden?

11 Pro Max iOS 13 le çıktı. Cihaz 4 değil 3 yaşında. 11 Pro Max 4-5 yıl çok rahat götürür. İkinci el olayı iyi araştırıp temiz kullanılmış bulursan sorun olmaz. Kamerada beklentin fazla ise 12 al.

Batarya sorunu sıkıntı çıkarmayacak olsa net şekilde S22 önerirdim(hem sıfır hem yeni h de güvenilir olduğu için). Ama eğer batarya size sıkıntı çıkaracaksa/pişman edebilecekse almayın. Fakat onun dışında 11 de 11 PM da önermem. En az 12 serisine veya S23'e yürüyün bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı