iPhone 11 vs S22

  • Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 5B
Bütçe
19000 TL
Teknik anlamda s22 öndedir elbette ama iOS kullanmayı seviyorsanız ki ben öyleyim iPhone 11 tercih ederim. Çok eski model olmadıkça her zaman iPhone öneririm. Ama bu teknik yeterlilik değil bir tercih meselesi.
 
Masaya telefonu koyayım havalı gözükeyim diyorsanız (Malum, ülkemizde telefon bir statü göstergesidir.) iPhone 11 alın.
Ben telefon kullanmak istiyorum diyorsanız Samsung S22 alın. Bana göre S22 iPhone 11'den neredeyse her anlamda daha üstün.
Sadece size göre değil, tamamen objektif bakınca da öyle. S22 batarya konusunda iyi değil ama bu döneme göre. S22'nin işlemci ve batarya küçüklüğü dolayısıyla en zayıf yönü olan batarya konusunda bile İPhone 11 ile yakınlar.
 
S22'nin özellikle performans ve kamera tarafinda ezici üstünlüğü var. Daha narin ve daha prestijli, tam anlamiyla amiral gemisi kullanirsiniz. Redmi Note 8 kullanipta Android 2 sene sonra kasar demeyin artık, 5 yıl once duyurulan S9 arayüzde kasmıyor, S22 mi 2 yil sonra kasacak? Bu arada S22 899 dolar, iPhone 11 399 dolar. Wi-Fi'de S22'nin bataryası daha iyi bu arada, batarya konusunda bu sene bütün amiral gemileri böyle, muadili iPhone 13 ile 4, 5G veya Wi-Fi'de eb fazla 1 saat değişiyor ekran suresi.
 
Bütçe 4 bin TL artabiliyorsa iPhone 12 derdim. iPhone 11 için emin değilim, telefonun aciliyeti yoksa bekleyin çünkü çok para vereceksiniz telefonunuz uzun ömürlü olsun.
 
İşte sorun da burada. S22 cihazı ile ben bu yazılımdan tam verim alabilecek miyim?
S22 cihazı diyerek küçümsediğin telefon Android telefon pazarının lideri Samsung'un en son ürettiği telefon modeli. Özelliklerini araştır derim, yaptığın yorum çok saçma. S22 iPhone 11'den donanım olarak da daha üstün bir cihaz. Samsung hayranı değilim ama böyle saçma yorumlar okumak insanı sinirlendiriyor.
 
İşte sorun da burada. S22 cihazı ile ben bu yazılımdan tam verim alabilecek miyim?
Bilmiyor olabilirsiniz, tercih edebilirsiniz ama bilmeden tam yorum yapmayın işte. Ben şunu tercih ettim deyin, hiç ses çıkarmam ve seçime saygı duyarım ama genel olup dedikodu seviyesine bürünmüş bir şey olunca düzeltmeye çalışırım. Ne zaman bir yanlışı düzeltmeye çalışsam da herkes savunduğum tarafın fanıyım sanıyor(Aynısını Apple tarafında da yaşıyorum) ama ben bir markanın fanı değilim ve umarım asla da olmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı