Şu ana kadar hangi android cihazları kullandın?Çöproid çilesi çekmek istiyorsan Samsung al. 3 ay sonra bellek temizleme önbellek temizleme yazılımlarını indirmeye başlarsın malum şişiyor sürekli Android. 2 sene sonra da mikro takılmalar vs başlar.
Iphone al keyfine bak. Ha bu arada Instagram’a piksel piksel video atmak istemiyorsan da Iphone alacaksın. Iphone alırsan ileride değeri düşmeden satarsın Android alırsan söylemiyorum bile.
Apple fanboyluğunun da bir sınırı var ve bu sınırı çoktan aşmışsınız. Dediklerin hiçbir anlam ifade etmiyor, tamamen yanlış bilgilendirme ve Android düşmanlığına giriyor.Çöproid çilesi çekmek istiyorsan Samsung al. 3 ay sonra bellek temizleme önbellek temizleme yazılımlarını indirmeye başlarsın malum şişiyor sürekli Android. 2 sene sonra da mikro takılmalar vs başlar.
Aynen sonra 4 sene sonra yazılım desteği kalkacak ısınma sorunları başlayacak şifresini unutunca apple bile açamayacak..Çöproid çilesi çekmek istiyorsan Samsung al. 3 ay sonra bellek temizleme önbellek temizleme yazılımlarını indirmeye başlarsın malum şişiyor sürekli Android. 2 sene sonra da mikro takılmalar vs başlar.
Iphone al keyfine bak. Ha bu arada Instagram’a piksel piksel video atmak istemiyorsan da Iphone alacaksın. Iphone alırsan ileride değeri düşmeden satarsın Android alırsan söylemiyorum bile.
Nesi anlam ifade etmiyor? Android stabillikte IOS’un yanına bile varamaz. 9 yıl Android kullandım çoğu zaman bütçem el vermediği için. Bir telefonumda amiral gemisiydi. Bıkmıştım her ay önbellek temizleme ve mikro takılmalardan.Apple fanboyluğunun da bir sınırı var ve bu sınırı çoktan aşmışsınız. Dediklerin hiçbir anlam ifade etmiyor, tamamen yanlış bilgilendirme ve Android düşmanlığına giriyor.
@SideWinder Senin gibi birinin de bu yorumu beğenmesi inanılır gibi değil.
Nesi anlam ifade etmiyor? Android stabillikte IOS'un yanına bile varamaz. 11 yıl Android kullandım çoğu zaman bütçem el vermediği için.
@SideWinder Senin gibi birinin de bu yorumu beğenmesi inanılır gibi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.