iPhone 11 vs XS vs X sıcaklık dereceleri

OrkunGurseloglu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese iyi forumlar, yaklaşık 1 haftadır iPhone 11 almak için araştırma yapıyorum. Dün Teknosa'dan bir arkadaşımla konuştum ve iPhone 11'lerin çok ısındığını ve çok fazla iade aldıklarını söyledi. Bu durum çözülürmü ya da XS veya XS Max modellerine yönelmeli miyim? Çok kararsız kaldım.

Bir XS kullanıcısıyım. Sadece uygulamalarda (Instagram, Tiktok vb.) uzun süre gezinirken ısınıyor, onun haricinde serin. 11 önermiyorum Pro veya Pro max alınmalı şahsi fikrimdir.

Teknoloji marketlerindeki çalışanlar hangisinden daha fazla prim alıyorsa onu tavsiye eder. Bu arkadaşın olsa da değişmeyebilir :) iPhone 11 almalısın bence.

Ben de şüphe ile yaklaştım ama XS ya da XS Max alman daha iyi olur dediği için artniyet sezemedim. Sonuçta yine Apple.

Bir XS kullanıcısıyım. Sadece uygulamalarda (Instagram, tiktok vb.) uzun süre gezinirken ısınıyor, onun haricinde serin. 11 önermiyorum Pro veya Pro Max alınmalı şahsi fikrimdir.

Isınma problemini duyduktan sonra bende Apple'ın ara modellerinde pazarlama politikasından kaynaklanan kalitesizlik olduğunu düşünmeye başladım ama 1 sene fazla Update ve kamera özellikleri insanı inanılmaz cezbediyor. 11 Pro ve Pro Max alacak bütçem yok maalesef. O kadar para vereceğim bunları düşününce çok ikilemde kalıyor insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle haklısın insanların ihtiyacı ne ise onu alsın kesinlikle. şuan Xs'ten memnunum 12 gelince fiyatlar düşecektir. O zaman 11 Pro ya geçerim, malum bu fiyatlar gülünç şuan için. Ayrıca çok ta bir şey kaybetmiyor insan bir adım geriden takip edince teknolojiyi. Bu da şahsi fikrimdir@OrkunGurseloglu. :D

Gönül rahatlığıyla alabilirsin, iPhone 11 çok iyi telefon.
Kağıt üstünde benchmark testlerinde ve kamera testlerinde dediğiniz gibi tam bir canavar ancak bu ısınma sorunu sıkıntılı bir durum.İnternet üzerinden araştırma yaptım ve ısınma sorunu yaşayan çok insan var.
Iphone'a önyargı ile yaklaşırdım fakan 11 ile beni bile etkiledi. Bence güncel kamera, işlemci ile 11 alınmalı.
Bende sizin gibiydim ve 11 benide etkiledi ancak internet üzerinden yaptığım araştırma ile Türkiyede ve dünyada çok fazla ısınan 11 yorumu okudum.Yoksa kararım 11 di zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı