iPhone 11'den A54 geçilir mi?

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
11 kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim. Telefonun kozmetiğinde hiçbir çizik yok, aldığım zaman pil sağlığı 81, şu an 78. kaç paraya alırlar ilk alış fiyatım 16 bin TL. Ve A54 geçilir mi?

11 kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim. Telefonun kozmetiğinde hiçbir çizik yok, aldığım zaman pil sağlığı 81, şu an 78. kaç paraya alırlar ilk alış fiyatım 16 bin TL. Ve A54 geçilir mi?

A54 geçilmez bence memnun kalmazsın iPhone 11'den niye memnun değilsin?

Snapdragon 8 Gen 2 dengi işlemcili veya üzeri bir telefona geçmek daha mantıklı.

O cihazlar da çok pahalı.

A54 yerine S21 FE ye geçin daha premium bir cihaz. Her yönde daha iyi A54'ten.

iPhone 11'den A54'e geçmek mantıklı değil. Biraz para ekleyip farklı cihazlara bakmanızı tavsiye ederim. 11'in ikinci elleri 14-17 arasında gidiyor hafıza ve kozmetik durumuna göre.

İşlemci gücü açısından değecek bir fark olur, hiç yoktan Snapdragon 8 Gen 1 gücünde bir işlemcili telefon almak lazım, yoksa değmez bence.

Ona da 888 gibi çok ısınan ve güç harcayan bir işlemciymiş. Onun için gen 1'den uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Gen 2 mükemmel ama dediğim gibi fiyatı pahalı oluyor.

Ona da 888 gibi çok ısınan ve güç harcayan bir işlemciymiş. Onun için gen 1'den uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Gen 2 mükemmel ama dediğim gibi fiyatı pahalı oluyor.
Gen 1'i dememin sebebi 888'den fark edilir derecede iyi AnTuTu puanına sahip olmasıydı. Kabaca 1.5 - 2 kat arası daha güçlü. (GPU gücü açısından) iPhone tarafında mesela A14 üzeri işlemciler de olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı